Türkiye (Son Dakika) Torbacı kavgası: 2 ölü

Torbacı kavgası: 2 ölü

Paylaş
Torbacı kavgası: 2 ölü

Adana'da uyuşturucu nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Süleyman Zorap ile Ahmet Nair tabancayla vurularak öldürüldü

Merkez 19 Mayıs Mahallesi 1085 Sokak’ta saat 02.30 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre, uyuşturucu satıcılığından sabıkaları bulunan Süleyman Zorap ile arkadaşları, aynı bölgede torbacılık yapan Ahmet Nair ile karşılaştı.

Aralarında daha önceden de husumet bulunan grup, birbirlerine girdi. Silahların kullanıldığı olayda, Süleyman Zorap ile Ahmet Nair, çeşitli yerlerinden tabancayla yaralandı.

Ambulansla Adana Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralıların yakınları da acil servis önünde toplandı. Doktorların müdahale ettiği Zorap ve Nair kurtarılamadı.

Yaralıların öldüğünü haber alan yakınları, yeniden kavgaya başladı. Acil Servis önündeki kavga sırasında Ferhan Kurum da bıçakla ağır yaralandı. Kavganın büyümesi üzerine Adana Devlet Hastanesi’ne Çevik Kuvvet Şubesi’nden ekipler görevlendirildi.

Bıçaklama olayının ardından 01 SN 614 plakalı otomobille kaçan 3 kişi polis ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı. Polis cinayetlere karıştığı belirlenen her iki taraftan toplam 5 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Fatih KARAÇALI/DHA

Haberin Devamı