Gündem Toprağa verildi

Toprağa verildi

Paylaş
Toprağa verildi

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden atlayarak intihar eden 30 yaşındaki üniversite öğrencisi Ali Hikmet Karayel'in cenazesi Manisa'da toprağa verildi

Boğaziçi Üniversitesi yüksek lisans öğrencisi Ali Hikmet Karayel'in acılı babası "Her şeyimizi onun mutluluğuna adadık, okulunda başarılı olsun diye evimizi, yuvamızı bırakıp peşinden gittik. Ona hep iyi şeyler öğrettik, bir yaşamayı öğretememişiz" dedi.
ANNE AĞLATTI

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yapılan cenaze töreninde her ikisi de öğretmen olan anne Fadime Karayel ve baba Yaşar Nebi Karayel ayakta güçlükle durabildi. Cenaze namazı öncesi tabutun önünde oğlunun gülen fotoğrafını gören anne Karayel, "O artık soldu. Sen beni toprağa verecektin ben seni toprağa veriyorum bu hiç oldu mu?" dedi. Karayel'in cenazesine katılmak için İstanbul'dan bir otobüsle Turgutlu'ya gelen arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. Karayel'in intiharından yaklaşık 30 dakika önce yakın arkadaşı İlker Önal'ı telefonla aradığı ve "Yanına geliyorum, seninle dışarı çıkıp sohbet etmek istiyorum" dediği öğrenildi. Karayel'in arkadaşı Erdinç Çözen, "İntihar, kesinlikle kız arkadaşıyla kavga sonrası olmadı. İnanın nedenini biz de bilmiyoruz. Hayat dolu, oldukça neşeli bir insandı" dedi. Karayel'in ilkokul yıllarında da parlak bir öğrenci olduğu, katıldığı bilgi yarışmalarında hem ilçe, hem il, hem de Ege bölgesi birincisi olduğu, üniversiteyi kazandığı yıl ÖSS'de Turgutlu birincisi olduğu öğrenildi.