Dünya Tony Blair'den Türk gelinine servet

Tony Blair'den Türk gelinine servet

Paylaş
Tony Blair'den Türk gelinine servet

İngiltere eski Başbakanı Tony Blair, Türk gelinine ve oğluna dudak uçuklatan bir gayrimenkul hediye etti. Fiyatı tam 17.5 milyon lira..

İngiltere eski Başbakanı Tony Blair, oğlu Euan ile evlenen Türk kızı Suzan Ashman'a önce 17.5 milyon lira değerinde bir ev ve yazlık ev bağışladı. Blair Türk geline servet hediye etti.

Haberin Devamı

İNGİLİZ GAZETELERİNE MANŞET OLDU

İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair'in oğlu Euan Blair'la geçen yıl evlendiği Türk kızı Suzan Ashman'a kayınpederi tarafından hediye edilen evler İngiliz basınına manşet oldu.

17.5 MİLYON TL'LİK GAYRİMENKUL

İngiliz basını, yeni gelin Suzan Ashlan'ın şimdiden 17.5 milyon liralık gayrimenkule sahip olduğunu yazdı. Tony Blair, oğlunun Euan Blair'in düğünden sadece birkaç gün önce Londra'nın göbeğinde dört katlı bir ev satın almıştı. Daily Mail'in haberine göre, Tony Blair Ankara'nın eski Belediye Başkanı ve eski Devlet Bakanlarından Mehmet Altınsoy'un torunuyla evlenen oğlu ve gelininin yaşayacağı eve 3.6 milyon sterlin ödedi.

BLAİR'İN 8 EVİ VAR

Gelinini çok sevdiğini her fırsatta söyleyen Tony Blair şimdi de çiftin hafta sonlarını geçirmesi için Londra dışında 1.2 milyon Sterlin'e kulübe satın aldı. Eşi Cherie ile birlikte 8 evi olan Tony Blair, oğlu ve gelininin mutluluğu için hiçbir masraftan kaçınmıyor. 29 yaşındaki oğlu Blair ve 25 yaşındaki eşinin, yeni evi baştan aşağı yenilediği belirtildi.

Haberin Devamı