Yaşam Tolgahan Sayışman ile Bade İşçil 63 defa ayrılıp barıştılar!

Tolgahan Sayışman ile Bade İşçil 63 defa ayrılıp barıştılar!

Paylaş
Tolgahan Sayışman ile Bade İşçil 63 defa ayrılıp barıştılar!

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil’in yer aldığı romantik komedi 'Eski Sevgili' 5 Mayıs'ta seyirciyle buluşuyor. Filmde daha önce 63 defa ayrılıp barışan ve 14 Şubat günü yolları tesadüfen kesişen bir çiftin macera dolu bir günü anlatılıyor

Barış (Tolgahan Sayışman) ve Feride (Bade İşçil) gençlik yıllarında tanışmış bir çifttir. İlişkilerinde her çiftin yaşadığı iniş çıkışlar ve ayrılıp barışma dönemlerinden geçerler. Ama sonunda aşklarını kalıcı kılamadıklarına karar vererek ayrılırlar. Yıllar sonra kader onları 14 Şubat günü tesadüf eseri tekrardan bir araya getirir. Karşılıklı iki yetişkin nezaketiyle başlayan sohbet, hayatlarında neye önem verdiklerini sorgulamalarına yol açar. Tesadüfen karşılaştıkları gün içerisinde aynı soruya cevap ararlar; “Aşkı kalıcı kılmanın yolunu kim biliyor?”

ESKİ SEVGİLİ FİLMİNİN FRAGMANI:



Yönetmenliğini Emiz Khalilzadeh’in yaptığı filmin senaryosu Alptekin Öztürk’e ait. Filmin oyuncuları arasında; Tolgahan Sayışman, Bade İşçil, Ünal Yeter, Sadi Celil Cengiz, Mehmet Ulay, Toygun Ateş, Funda Eskioğlu, Ömer Erişmen, Damla İlerialkan, Nihan Balyalı, Zeki Kavrazlı bulunuyor.









Haberin Devamı