Magazin Timuçin Esen davasında Hande'li savunma

Timuçin Esen davasında Hande'li savunma

Paylaş
Timuçin Esen davasında Hande'li savunma

Oyuncu Timuçin Esen ile gazetecilerin önceki yıl tartıştığı olayla ilgili davanın dünkü duruşmasında, gazetecilerin avukatı “Hande Ataizi de şemsiyesini gazetecilere savurmuş ancak kimse ona saldırmamıştı” dedi

Oyuncu ve şarkıcı Timuçin Esen ile önceki yıl Beyoğlu’nda bir mekândan çıkarken tartıştığı 3 gazetecinin karşılıklı açtıkları davanın yeni duruşması dün sabah Beyoğlu Adliyesi’nde görüldü.

Milliyet'in haberine göre, Timuçin Esen’i akrabası Tülin Esen’in, gazeteciler Sercan Kazancı, Emre Çevik ve Evren Abdullahoğlu’nu ise avukat Selma Yıldız’ın savunduğu davanın yeni duruşmasında magazin gazetecileri ile sanatçılar arasındaki olaylardan örnekler verildi.

"KONU KAPANMIŞTI"

Gazetecilerin avukatı Yıldız, hâkim Elmas Güner’e, “Daha önce de Hande Ataizi yine Beyoğlu’nda bir mekân çıkışında şemsiyesini gazetecilere doğru savurdu.

Ama hiçbir gazeteci Ataizi’nin üstüne saldırmadı. Konu kendiliğinden kapandı. Bu olayda ise Timuçin Esen’in arkadaşlarının tahrikleri sonucunda kavga meydana geldi” diye konuştu.

UĞUR YÜCEL'İ BİLE ÇEKTİLER



Esen’in avukatı Tülin Esen, “Timuçin Esen olayının hemen ardından Uğur Yücel, yere düştüğünde paparazziler onu çekmişti. Uğur Yücel’i düşerken bile çekiyorlarsa ortada ahlaksızlık vardır” dedi.

Avukat Yıldız ise Esen’in avukatının bu savunmasına, “Gazeteciler işleri nedeniyle ünlü isimleri çekmek zorundalar” şeklinde yanıt verdi. Sinirlenen Esen’in avukatı, “Bunlar gazeteci değil paparazziler. Gazetecilik kurallarını bilmiyorlar” dedi.

Hâkim Güner iki tarafa da “Uzlaşmayı düşünmüyor musunuz?” diye sordu. Esen’in avukatı, “Timuçin Esen haber olmak istemiyor. Gece yürürken kendisine tecavüz edilmiştir” diyerek uzlaşmaya niyetli olmadıklarını belirtti.

2

Haberin Devamı