Spor Timsah demire tosladı: 2-2

Timsah demire tosladı: 2-2

Paylaş
Timsah demire tosladı: 2-2

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasının açılış maçında lider Bursaspor, sahasında Kardemir Karabükspor ise 2-2 berabere kaldı

Yeşil-beyazlı ekip, karşılaşmanın 10. dakikasında Turgay Bahadır'ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden yalnızca 3 dakika sonra Karabük takımı penaltı kazandı.

Haberin Devamı

Topun başına geçen Cernad skoru 1-1 yaptı. 23. dakikada Turgay Bahadır bir kez daha sahneye çıktı ve takımını taekrar öne geçirdi. Ancak konuk ekipte de yine Cernad sahneye çıktı ve güzel bir golle maçın skorunu belirledi. 2-2.

GOLLERİ ATTI SAKATLANDI

Bursaspor karşısında takımının 2 golünü kaydeden Cernad, karşılaşmanın 40. dakikasında sakatlandı. Yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna tekrar dönemeyen oyuncu yerini Şenol'a bırakmak zorunda kaldı.

VOLKAN KADRODA YOK

Bursaspor'da izinsiz olarak ABD'ye giden, iki antrenmana katılan ve aynı eylemi ikinci kez yapan Volkan Şen, 18 kişilik kadroda yer almadı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Volkan'ı 18'e almazken, Sercan Yıldırım, Ivan Ergiç, Nunez ve Szepanov'u da yedek soyundurdu. Bursaspor'un genç futbolcusu İsmail Haktan Odabaşı ilk 11'de forma şansı bulurken, Turgay Bahadır, Sağlam tarafından tek forvet olarak sahaya sürüldü. Arjantinli yıldız Insua da ilk 11'de yer alan isim oldu.

Haberin Devamı

TRİBÜNLERDEN SAĞLAM'A DESTEK

Bursasporlu taraftarlar, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde henüz puan alınamaması ve ligde takımın iyi futbol oynayamadığı gerekçesiyle eleştirilen teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a tribünlerde açtıkları pankartlarla destek verdi.

Taraftarlar, “Söyleyin kimde var böyle bir adam, adam gibi adam Ertuğrul Sağlam” şeklinde tempo tutarken, tribünlerde “Ertuğrul Sağlam'ı eleştiren karşısında bizi bulur”, “Bursa basını şampiyonluğu çok çabuk unuttunuz. Bunu da yazın” yazılı pankart açtı. Tribünlerde, “Olduğun her yerdeyiz”, “Seni annem gibi sevdim” ve “Kalbimizdeki sevdanın dışa vuran feryadısın” yazılı pankartların da yer aldığı görüldü. Bursasporlu taraftarlar, maç başlamadan hemen önce iki takım taraftarlarını bir arada tribünlere çağırıp alkışladı.

MAÇ ÖNCESİ 3 GÖZALTI

Bursaspor-Kardemir Karabükspor maçına giden Karabükspor taraftarlarının Düzce'de karıştıkları kavgada 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Karabük'ten Bursa'ya giden Kardemir Karabükspor taraftarlarını taşıyan 18 DE 747 plakalı otobüs D-100 karayolu Öztürkler Kavşağı'ndaki Ufuk Yılmaz'ın(34) büfesinde mola verdi.

Haberin Devamı

Aldıkları içeceklerin parasını ödemek istemeyen taraftarlar Yılmaz ile tartışmaya başladı. Çevredeki esnafın da gelmesiyle taraftarlarla esnaf arasında kavga çıktı. Kardemir Karabük taraftarları kavga sırasında, yolda seyir halindeki öğrenci servisi ve park halindeki iki otomobilin camlarını kırdı.

Polisin güçlükle bastırdığı kavgada, büfe sahibi Ufuk Yılmaz ile esnaf arkadaşı Dursun Usoğlu (57) ve Kardemir Karabükspor taraftarı Safa Barışkan (21) yaralandı. Olayla ilgili olarak 3 taraftarın gözaltına alındığı bildirildi.