Gündem Tık rekortmeni de aday oldu

Tık rekortmeni de aday oldu

Paylaş
Tık rekortmeni de aday oldu

Tekel bayii baskınında kahraman oldu, ardından tık rekorları kırdı, şimdi de milletvekili adayı!

Eskişehir'de geçen yıl bitişikteki Tekel bayiinde kendisini bacağından bıçakla yarayan 4 kişiyi içki şişeleri atarak kovalayan ve bu görüntüleri internette tıklanma rekoru kıran oto kiralama şirketi sahibi 36 yaşındaki evli 2 çocuk babası Ahmet Yılmaz, bağımsız milletvekili adayı oldu.

Haberin Devamı

Alanönü Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’ndaki bir Tekel bayiinde 25 Nisan 2010 tarihinde meydana gelen olayda alkollü olan Hüseyin Demir ile Murat D., Murat A. ve Mehmet K. yanlarında getirdikleri bir şişe votkayı Tekel bayi çalışanı Tuna Erkoç’a vererek yerine bira istedi. Tuna Erkoç, kendilerinden satın alınmayan içkiyi değiştirmeyeceğini söyleyince tartışma çıktı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5178","5178","201104","5178-8.jpg");

Tekel bayisindeki güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği olayda bitişikteki oto kiralama şirketi sahibi Ahmet Yılmaz sigara almak için geldiği bayide tartışmaya katılınca kavga çıktı. Ahmet Yılmaz, 4 kişinin Tekel bayiinden çıkmasını istedi. Şüphelilerden Hüseyin Demir, Ahmet Yılmaz’ı sol bacağından bıçakladı. Yaralanan Ahmet Yılmaz, içki şişelerini 4 kişinin üzerine atmaya başladı. Atılan şişeler kafalarına isabet eden 4 kişi yere düşüp kalka bayiden dışarı çıktı ve otomobillerine binip kaçtı. Olayda Tekel bayiinde yaklaşık 4 bin liralık maddi zarar oluştu.

Haberin Devamı

İNTERNETTE TIKLANMA REKORU KIRDI

Bacağından bıçaklanan Ahmet Yılmaz ile kafalarına şişe isabet eden Hüseyin Demir, Murat D., Murat A. ve Mehmet K. Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, hastanede gerekli tedavileri yapılan şüphelileri gözaltına aldı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hastanede tedavisi tamamlanan Ahmet Yılmaz da taburcu edildi.

Tekel bayiinde güvenlik kameralarının saniye saniye görüntülendiği olay internet paylaşım sitelerinde yayınlandı. Tıklanma rekoru kırılan olayda Ahmet Yılmaz bazı kişilerce kahraman olarak gösterildi.

İŞYERİNİ KURŞUNLADILAR

Ahmet Yılmaz’ın Cumhuriyet Bulvarı’ndaki oto kiralama şirketine 7 Mayıs 2010 tarihinde av tüfeğiyle ateş edildi. Saçmalar vitrin camının kırılmasına neden oldu. Polis, bitişikteki bir işyerinin güvenlik kamerasından Ahmet Yılmaz’ın dükkanına ateş edenlerin daha önceki bıçaklama olayının şüphelisi Hüseyin Demir ile arkadaşları 3 arkadaşı olduğu belirlendi. Şüpheliler polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

TOPLANAN PARAYLA ADAY OLDU

Adını Tekel bayisini basan alkollü kişilere müdahale ederek duyuran Ahmet Yılmaz, Eskişehir’den milletvekili adayı oldu. Yılmaz, İnci Sözlük adlı internet sitesindeki dayanışma sonucunda toplanan parayla adaylık başvurusu yaptı. Yılmaz’ın milletvekili seçilebilmesi için yaklaşık 70 bin oy alması gerekiyor.

’Ahmet Abi’ olarak tanınan Ahmet Yılmaz, internetteki dayanışma sonucunda toplanan 7 bin 734 lirayı seçim kuruluna yatırarak Eskişehir’den bağımsız milletvekili adayı olduğunu söyledi. Yılmaz, adaylığı ile ilgili şunları söyledi:

"Tekel bayiindeki olaydan sonra Türkiye beni tanıdı. Bu nedenle milletvekili adaylığı teklifi geldi. Böyle bir düşüncem yoktu. Gençleri kırmamak için teklifi kabul ettim. Gereken başvuru parasını da gençler topladı. Her zaman arkamda durarak bana destek verdiler. İnternette bana destek veren İnci Sözlük grubunun amblemi baykuş. Kargalar sürü ile uçar, baykuşlar ise tek uçar. Bu nedenle bağımsız olmayı tercih ettim. Eskişehirli adayların kimi Kayseri’den kimi Bilecik’ten kimi ise İstanbul’dan gelen kişiler. Benim adaylığım gençliğin adaylığıdır. Milletvekili olduğum takdirde basın ve internet özgürlüğünün sağlanması amacıyla mücadele edeceğim. Tekel bayiinde şişe ile 3-4 çapulcu takımı ile mücadele verdim. Mecliste Türkiye’yi soymak isteyenlerle mücadele vereceğim."

Haberin Devamı

İnci Sözlük internet gurubu temsilcileri de Ahmet Yılmaz’ı cesur, korkusuz ve başkalarının yardımına koşması nedeniyle desteklediklerini belirtti.

Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR, (DHA)