Yaşam The xx ilk kez İstanbul'da!

The xx ilk kez İstanbul'da!

Paylaş
The xx ilk kez İstanbul'da!

The xx İlk kez Türkiye'de, Vodafone İstanbul Calling Festivali'nde hayranlarıyla buluşacak, ön grup olarak ise On Your Horizon sahnede olacak

2009’da yayınladıkları “XX” albümündeki Crystalised parçası ile sayısız adaylık ve ödül başarısı yakalayan ve son olarak Eylül 2012’de çıkardıkları “Co-Exist” isimli albümleriyle tanınan İngiliz indie rock grubu The XX, 7 Ağustos akşamı müzikseverleri Parkorman’da ağırlayacak.

2010 Mercury Müzik Ödüllü, adlarıyla aynı albümü taşıyan 2009 çıkışlı XX, The Guardian’da bir numara seçilen, NME tarafından yılın albümü ünvanı verilen, gitar ve bas armonileriyle pürüzsüz bir müzik sergileyen The XX, 7 Ağustos akşamı ilk kez İstanbul’da sahne alacak.

Croft ve Sim’in vokalleri üzerine kurulu çift sesin muhteşem uyumuyla ruhani tarzda indie rock yapan grup, 2009’da eleştirmenler ve hayranlar arasında büyük heyecan yaratan "Crystalised" single’ı ile ortaya çıktı. İlk albümleri “XX” Ağustos 2009’da yayınlandı. Albüm 2009’ da Yılın Albümleri ödülleri arasında yerini aldı. 2012 yılında ikinci albümü “Coexist”i yayınlayan Londralı grup, üslubunu daha da sadeleştirerek, yılın en iyi kayıtlarından birine imza attı.

Haberin Devamı