Magazin The Walking Dead 7. Sezon 14. bölümde kurtarıcılar Daryl için geliyor

The Walking Dead 7. Sezon 14. bölümde kurtarıcılar Daryl için geliyor

Paylaş
The Walking Dead 7. Sezon 14. bölümde kurtarıcılar Daryl için geliyor

The Walking Dead 7. sezon 14.bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtarıcılar TWD 14. bölümünde Darly için harekete geçiyor...

Bir virüsün yayılması nedeniyle oluşan ve zombi istilasını konu alan dizi The Walking Dead 7.sezona kadar geldi. 14.bölüm fragmanını yayınlayan dizide heyecan dorukta.,

Dizide kurtarıcılar ile büyük savaş öncesi heyecan ve merak giderek tırmanıyor. Yeni bölüm fragmanında kurtarıcıların Darly için geri döndüğü görülüyor. 14. bölümde ayrıca kurtarıcıların ortalığı karıştırdığı da görünen diğer detaylardan. İşte tüm detaylar...



The Walking Dead 7.sezon 14. bölümde neler yaşanacak?


Hastane koridorlarında başlayan ve komadan uyanan Rick tarafından yönetilen bir grubun zombilere karşı savaşını konu alan dizi de zombilerin yanı sıra bir çok insanla savaşmak zorunda kaldıkları da oluyor. Farklı gruplara denk gelen ve hayatta kalma mücadelesi veren insanların kavgalarını aşklarını ve dostluklarını anlatan dizinin 7.sezon 14.bölüm fragmanında artık zombilerin değil insanların daha tehlikeli olduğunu görmekteyiz.


The Walking Dead 7. sezon 9. bölüm yayınlandı


Dizi de bir çok grubun lideri olan Negan ve ekibi zorbalık yaparken Rick ve grubu bu zorbalığa bir son verme derdine düşüyor. Yeni bölümlerde Negan ile olacak savaşı ve bu sırada zombiler tarafından öldürülmemeye çalışmanın güçlüğünü izleyeceğiz.

THE WALKING DEAD SON BÖLÜM NİSANDA



Hikayesi aynı adlı çizgi romana dayanan fan tastik dizi, tüm dünyayı etkisi altına alan bir zombi salgınıyla oluşan kaos ortamını ve bu ortamda her şeye rağmen hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesini anlatıyor. Bu sezonda da 16 bölüm olarak çekilmesi planlanan The Walking Dead'in 7. sezonun son bölümünün 2 Nisan 2017'de yayınlanması öngörülüyor.

Haberin Devamı