Spor TFF'den Kardemir Karabükspor'a teşekkür mesajı

TFF'den Kardemir Karabükspor'a teşekkür mesajı

Paylaş
TFF'den Kardemir Karabükspor'a teşekkür mesajı

Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı Gölbek: "Takım olarak ortaya koyduğumuz centilmenlik, rakibe saygı ve futbol etiği karşısında, TFF'nin bize verdiği destekten onur duyduk"

Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, UEFA’nın Sivasspor ve Eskişehirspor kulüplerine disiplin soruşturması açmasına ilişkin açıklamaları karşısında TFF’den kendilerine gelen teşekkür mesajıyla ilgili, "Takım olarak ortaya koyduğumuz centilmenlik, rakibe saygı ve futbol etiği karşısında, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) bize verdiği destekten onur duyduk" dedi.

Gölbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün AA aracılığıyla kulüplerin ceza almasından son derece üzüntü duyacaklarını ve kulüplerin ceza almasını istemediklerini kamuoyu ile paylaştıklarını söyledi.
Bu açıklamanın ardından kendilerini başta TFF Başkanı Yıldırım Demirören olmak üzere birçok kişinin arayarak teşekkür ettiğini anlatan Gölbek, "Kulüp olarak bizim prensiplerimiz var. Bunların en başında centilmenlik gelmektedir. Bizde yaşanan durum karşısında centilmence bir yaklaşım sergiledik. Takım olarak ortaya koyduğumuz centilmenlik, rakibe saygı ve futbol etiği karşısında, TFF’nin bize verdiği destekten onur duyduk" diye konuştu.
TFF, resmi internet sitesinden, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek’e centilmence açıklamalarından dolayı teşekkür etmişti.

AA

Haberin Devamı