Spor TFF Başkanı bombaladı

TFF Başkanı bombaladı

Paylaş
TFF Başkanı bombaladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, "Yöneticileri uyarıyoruz, Türk futbolunu kaos ortamına sürüklemelerine izin vermeyeceğiz" dedi

Özgener'in açıklamalarından bazı satır başları şöyleydi:

"Beşiktaş-Karabükspor maçında çok sevdiğimiz bir hakem olan Mustafa Kamil Abitoğlu'nun kötü yönetimini gördük. Maçtan sonra birçok konuşan oldu ama birine çok teşekkür etmek istiyorum.
Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut'a teşşekkür ediyorum. Başkanın duruşundan herkesin ders alması gerekiyor. Tüm Karabükspor camiasına teşekkür ediyorum."

"İklim bozuluyor, kavgalar artıyor. Her hakem hata yapar. Dünya Kupası'nda dünyaca ünlü hakemlerin ne hatalar yaptığını gördük. Her yerde hakem hatalarının azalması için var gücümüzle çalışıyoruz."

"Mustafa Kamil Abitoğlu son derece tecrübeli bir hakemdir. Sadece kötü bir gün yaşadı. Abitoğlu'na sonuna kadar sahip çıkıyoruz."

"Bir kulübümüz ligde oyunlar oynandığını söylerken, kupadan hiç bahsetmiyor. Onu başka bir federasyon mu yapıyor. Altı boş, rasyonel olmayan açıklamalar havada uçuşuyor. Yöneticiler hiç yüzleri kızarmadan şucu hakemlere ve federasyona yüklüyorlar."

"Kuraldışı hareketleri 'biz alasını yaparız' diye övüyorlar"

"İnsaf ve sağduyu, yöneticiler için bazen yabancı kelime haline geliyor."

"Yöneticiler kendi hatalarını örtmek için hakem hatalarını kullanıyorlar."

"Federasyonumuz, futbolu hiçe sayan kişilerle sonuna kadar mücadele edecek."

"Futbolda demokrasi yoktur, kurallar vardır, yorum yoktur, kararlar vardır."

"Futbola zarar veren alışkanlıklar değişene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz."

"Tüm yöneticilere sesleniyorum: Görev ve sorumluluklarınızı anlamaya çalışın" "Gücü çok olanın, gazetelerde sayfası çok olanın futbolu baskı altına almasına izin vermeyeceğiz."

Haberin Devamı