Gündem Tezgahtar kıza kameralı seks tuzağı

Tezgahtar kıza kameralı seks tuzağı

Paylaş
Tezgahtar kıza kameralı seks tuzağı

Arkadaşının mağazasında tezgahtarlık yapan kadına tecavüz edip, bunu da kameraya kayıt ederek şantaj yapmakla suçlanıyor

Samsun'da otomobil alım satımı yapan 56 yaşındaki Yunus Ö., arkadaşının giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan 24 yaşındaki M.K.’ya tecavüz edip, bunu da kameraya kayıt ederek şantaj yaptığı ve zorla 3 bin TL’lik senet imzalattığı iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

'SEVGİLİNLE İLGİLİ BİLMEDİĞİN ŞEYLER VAR'

Samsun’da galeri sahibi Yunus Ö., yaklaşık 3 yıl önce İlkadım ilçesinde arkadaşına ait giyim mağazasına ziyarete gidip gelirken, orada tezgahtar olarak çalışan M.K. ile tanıştı. Bir süre sonra genç kıza arkadaşlık teklifinde bulunan Yunus Ö.’nün bu teklifi, M.K tarafından ’erkek arkadaşı olduğu’ gerekçesiyle reddedildi.

İddiaya göre M.K.’dan vazgeçmeyen Yunus Ö., genç kızı arayarak "Erkek arkadaşın hakkında bilmediğin şeyler var. Gelirsen anlatırım" diyerek buluşmaya çağırdı. Daha sonra da genç kızı yaşadığı karavana götürdü. Burada tehditle genç kızı taciz etti.

’KAMERAYA KAYDETTİM’ DEYİP ŞANTAJ YAPTI

Birkaç gün sonra M.K.’yı telefonla arayarak taciz olayını kameraya kayıt ettiğini, karavana gelmediği takdirde görüntüleri yayarak rezil edeceğini söyledi.

Korkuya kapılan genç kız sanıkla karavanda buluşarak ilişkiye girdi. 8 ay boyunca istediği zaman M.K.’yı çağırarak ilişkiye giren Yunus Ö. son olarak da 3 bin TL’lik senet imzalattı.

'SEVİŞME GÖRÜNTÜLERİNİ BİRLİKTE İZLİYORDUK'



Şantajlardan bıkan M.K. 2 arkadaşından yardım istedi. Birkaç gün sonrada kendisini çağıran Yunus Ö.’nün yanına gitti. Karavanın önünde sohbet ettikleri sırada genç kızın arkadaşları gelip Yunus Ö.’yü döverek, görüntülerin bulunduğu dizüstü bilgisayarı aldı. Yunus Ö.’nün şikayeti üzerine M.K. ve iki arkadaşı gözaltına alınınca şantaj ve tecavüz iddiası ortaya çıktı. Karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olan M.K. ve Yunus Ö. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne ’şantaj ve zorla cinsel ilişkiye girme’ suçlarından 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Yunus Ö. ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında genç kızla zorla ilişkiye girmediğini ileri süren sanık şunları anlattı:

"3 yıldır kendisini tanırım. Son 2 yıldır cinsel ilişkiye giriyorduk. Bu süre içinde benden toplam 3 bin TL borç aldı. Benden ayrılmak istediğini söyleyince, paramı öde benim için sakıncası yok dedim. Ödeyeceğini söyleyip, borcuna karşılık senet imzalayıp gitti. Son kez benimle buluşmaya geldiğinde, karavanın önünde otururken 2 kişi gelip bana saldırdı. Sevişme görüntülerimizi onun bilgisi dahilde anı olsun diye çektim. Birlikte seyrediyorduk. Bilgisayardan silmek istediğimde kendisi, ’İzlemek hoşuma gidiyor’ diyerek bana engel oldu. Kendisine şantaj yapmadım."

’BAŞKA KIZLARI DA KAYDETMİŞ’

Duruşmaya katılmayan ancak soruşturma aşamasında Cumhuriyet Savcısına ifade veren M.K. ise, sanık ile olan sevişme görüntülerinin kayıt edildiğini bilmediğini ileri sürerek, "Başka kızları da tuzağına düşürmüş. Onların da görüntülerini bana izlettirdi" diye konuşarak şikayetçi olmuştu.

İsmail AKDUMAN / SAMSUN, (DHA)

2