Hamit Turhan T'etik'çiler sahnede!
HABERİ PAYLAŞ

T'etik'çiler sahnede!

Haberin Devamı

Savaş sadece sahada yürütülmüyor. Saha dışı faktörler de devrede. Tabii bunun bir de medya ayağı var. Tuttukları takımın centilmenlik dışı hareketlerinde üç maymunu oynayanlar, rakip takımın en ufak hatasında etik dersi vermeye kalkıyor. Bunun adı iki yüzlü ahlaktır

Lafı fazla dolandırmadan direkt konuya gireceğim. Muslera olayını ben de tasvip etmiyorum. Melo’nun yaptığını ise kabullenmek zaten mümkün değil. Ama olan oldu. Galatasaray’a yakıştı mı? Hayır. Eleştirilmeli midir? Elbette.

Zaten eleştirenler arasında Galatasaraylılığı ile bilinenler de var. Lakin diğerleri çoğunlukta. Belki, bunun da anlaşılabilir bir yönü vardır! Tuttukları takımların menfaatlerini ön plana çıkarıyor olabilirler!
[[HAFTAYA]]

Ya da tutmadıkları takımları yıpratma gibi bir misyon da edinmişlerdir kendilerine! Bilinmez! Oysa Melo olayı da, Muslera’nın penaltısı da futbolumuzun olağan halleri. Bütün takımlarda zaman zaman çeşitli kavgalar oluyor.

Riyakarlık ruhumuza işlemiş

Burada spor kamuoyuna ve medyaya düşen görev, her nerede ne oluyorsa hepsine hakkaniyet sınırları içinde yaklaşılması; objektiflikten sapılmamasıdır. Gelgelelim durum bizde farklı. Saflaşmalar, cepheleşmeler almış başını gidiyor. Savaş sadece sahada yürütülmüyor. Saha dışı faktörler de devrede. Tabii işin içinde medya ayağı olmazsa, olmaz!

Tuttukları takımın centilmenlik dışı hareketlerinde üç maymunu oynayanlar, rakip takımın en ufak hatasında etik dersi veriyor. Bunun adı iki yüzlü ahlaktır. Bu, medyanın şirazesinden çıkmasıdır. Bu, zavallılıktır! Riyakarlık ruhumuza işlemiş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder