A. Yavuz Kocaömer TESYEV bursiyerleri ne düşünüyor?
HABERİ PAYLAŞ

TESYEV bursiyerleri ne düşünüyor?

Haberin Devamı

Geçen hafta, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın (TESYEV) 12’nci bursiyerler toplantısını, 6 Mayıs’ta İstanbul The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da yaptığını yazmıştık. Toplantı sonrası bursiyerler duygu ve düşüncelerini anlatan yüzlerce mail yolladı. İşte onlardan bazıları...

‘İlk kez katıldım’

İlk defa katıldığım bu toplantıda TESYEV ailesinin bir parçası olduğum için ne kadar şanslı olduğumu hissettim. Gelecek buluşmayı iple çekiyorum.

A. K. O.

Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği

‘Teşekkür ederim’

Her şeyiyle eksiksiz organizasyonda sizin gibi güzel insanlarla tanışmak beni çok mutlu etti. Samimiyetiniz, özveriniz ve dik duruşunuz için teşekkür ederim. İçinizdeki bu şefkat ve yardım etme isteğinin her zaman bu denli yüksek olması dileğiyle, tekrar teşekkürler.

A. N.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi

‘Eğlendim, bilgilendim’

Bizler için hazırlanan programdan çok memnun kaldım. Eğlendim, dinlendim, yeni arkadaşlar tanıdım ve toplantıda bilgilendim. Bir sonraki toplantıda işitme engelli birinin eğitim esnasındaki zorlukların anlatılmasını isterim. Benim hayatım için çok güzel bir destek sağladınız, herkese teşekkürler.

A. C.

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü

‘Böyle ilgi görmedim’

İlk defa bursiyerler toplantısına katıldım. Bize karşı böyle ilgili olmanızı beklemiyordum. Hayatımda geçirdiğim en güzel günlerden biriydi. Bize bu mutluluğu yaşattığınız için önce başkanımız Yavuz Hocamıza ve TESYEV ailesine sonsuz teşekkürler.

C. F.

Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi

‘Benim için çok özeldi’

Benim için çok özel bir gündü. Hiçbir resmi kurumun desteği olmadan yapılan yardımlar adına çok teşekkür ederim. Hiçbir kurumun yaptığınızı yapamayacağına eminim. Başkan Yavuz Abimiz, babamız ve onun nezdinde değerli TESYEV çalışanlarına teşekkürler. Hatice ve Gülderen Ablalarım size de teşekkürler.

D. Ş.

Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği

‘Hayallerime inandım’

Benim için bu yılki toplantı geçen yıla göre daha samimiydi. Geçen yıl yabancılık çekmiştim ama bu yıl öyle olmadı. Çok eğlendim, yeni arkadaşlar edindim. Arkadaş doktor önlüğünü giyince hayallerime daha çok inandım. Bize bu imkanı sunan Yavuz Abi ve değerli ablalarıma teşekkür ediyorum.

E. G.

Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği

‘TESYEV’e yakıştı’

TESYEV her zamanki gibi adına yakışır bir toplantı yaptı. Başkanımız, TESYEV çalışanları ve ünlü konuklarımız bizimle çok ilgilendiler. Bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun.

F. Ç.

Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük

‘İyi ki varsınız’

Neredeyse 10 yıldır birlikteyiz. TESYEV büyük ve kaliteli bir aile. Her toplantı başka heyecan. İlgi her yıl çoğalıyor. Bu güzel ailede bulunmak büyük onur. İyi ki varsınız.

F. Y.

Halkalı Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan bursiyer A. Y.’nın babası)

‘Gururluyum’

TESYEV ailesinde olmaktan son derece memnunum. Katıldığım ilk toplantıda ne kadar şanslı olduğumu öğrendim. Sizinle yürümekten keyif aldığımı, gurur ve sevinç duyduğumu bilmenizi isterim. Değerli A.Yavuz Kocaömer’e sonsuz teşekkürlerimi sunar, ellerinden öperim.

İ. K.

Hakkari Üniversitesi Çölemerik Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı

‘Borçlu hissediyorum’

Sunduğunuz imkanlar, gösterdiğiniz samimiyet, büyük bir aile olma çabanız için çok teşekkür ederim. Katılalı 2 yıl oldu. 2 yılda da kendimi biraz daha borçlu hissediyorum. Herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum.

S. E.

Çukurova Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği

‘Dört gözle bekliyorum’

TESYEV ekibi sağolsunlar bizim için ellerinden geleni yaptı. Yavuz Kocaömer’e de böyle güzel bir vakfın başkanlığını üstlendiği ve işini aşkla yaptığı için teşekkür ederim. Bir sonraki toplantıyı dört gözle bekliyorum.

M. T.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema

‘İstanbul’daki ailem’

Benim İstanbul’daki ailem olan TESYEV’e bu toplantılarından dolayı sonsuz teşekkürler ederim. Bu toplantıya her yıl katılmak bize ayrı heyecan veriyor. Bize bu imkanları sağlayan ve bizi karşılıksız seven, savunan Yavuz Kocaömer’e sonsuz teşekkürler. Saygılar.

M. D.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi/ Mimarlık

Sıradaki haber yükleniyor...
holder