Gündem Testereli katillere ömür boyu

Testereli katillere ömür boyu

Paylaş
Testereli katillere ömür boyu

Antalya'da 2 yıl önce başı testereyle kesilmiş halde bulunan Osman Aşık'ın katil sanıkları İbrahim Bozkurt ile sevgilisi Bahar Sarıtaş ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı

Akraba ziyareti için İstanbul’a giden Aynur Aşık, 30 Ocak 2009 tarihinde Antalya’daki evine döndüğünde eşini bulamadı ve eve hırsız girdiğini fark etti.

Polis, Osman Aşık’ın en son görüştüğü kişiler olan İbrahim Bozkurt ile Bahar Sarıtaş’ı şüpheli olarak gözaltına aldı. Polis savcılıktan aldığı izinle İbrahim Bozkurt’un evinde arama yaptı.

Aramalarda Osman Aşık’ın evinden çalınan müzik seti, tabanca ile Bozkurt’un birlikte yaşadığı Bahar Sarıtaş’ın üzerinde, evden çalınan ziynet eşyaları bulundu.

Bozkurt, "Bahar Sarıtaş ile birlikte 29 Ocak 2009 günü Osman Aşık’ı öldürdük ve bir çuval içerisine koyduk. Hurda toplamada kullandığım 3 tekerlekli motosikletime bindirerek Vakıf Zeytinliği arazisine bıraktık" dedi.

Polis, şüphelilerin gösterdiği yerde, Osman Aşık’ın bedeninin yarısı çamur içerisine gömülmüş, bir kısmı parçalanmış çuval içerisindeki cesedini buldu.

Yapılan incelemede Osman Aşık’ın başının testere ile kesildiği, daha sonra atıldığı zeytinlik alanda köpekler tarafından çuvalın parçalandığı, vücudunun karın ve ayak kısmının yendiği belirlendi.

İKİSİNE DE ÖMÜR BOYU HAPİS

Duruşma sonunda İbrahim Bozkurt ve Bahar Sarıtaş, Osman Aşık’ı kasten öldürmek suçundan ömür boyu hapis, cebindeki parasını gasp ettikleri için 10’ar yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Ayrıca İbrahim Bozkurt, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, Bozkurt ve Sarıtaş’ın cezalarında indirim yapmadı.

Teslime TOSUN/DHA