Gündem 'Testere'ci katil yeniden hapiste

'Testere'ci katil yeniden hapiste

Paylaş
'Testere'ci katil yeniden hapiste

Kız arkadaşını 5 yıl önce 'Testere' filmindeki gibi öldüren katil, cezası onaylanmadığı için 1 ay önce serbest kalmıştı. Ceza önceki gün onaylandı ve katil tekrar hapse atıldı

İzmir’de, Celalettin Erkal’ın tahliye edilip daha sonra hakkındaki kararın Yargıtay’ca onanmasının ardından tekrar cezaevine gönderilmesi, öldürdüğü Funda İşsiz’in Urla’da yaşayan ailesini sevince boğdu.

Haberin Devamı

Baba Nazım İşsiz, "Allah herkesden razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yakalandığını duyunca zıpladık, oynadık. Adalet budur. Bundan güzel birşey olamaz. Allah kimsenin başına vermesin. Şu an çok sevinçliyiz. Dün üzüntülüydük, kahrolduk. Ümitlerimiz tükenmişti. Karşı karşıya gelebiliriz korkusu yaşamıştık. Ancak tekrar yakalanınca çok sevindik. İnşallah bir daha cezaevinden çıkamaz. Bu tip insanların dışarıda olması herkes için tehlikeli" dedi.

Baba Nazım İşsiz, Erkal’ın, kızın mezarını ziyaret etmesiyle ilgili açıklamasına ise, "Yalan söylüyor. Buralara gelemez o" diye konuştu.

"YAŞAMINI NORMAL İNSAN GİBİ SÜRDÜRMESİ CAN YAKIYORDU"

Anne Huriye İşsiz ise, "Yakalandığı için çok memnun oldum. Giden geri gelmiyor ama acımız biraz olsun hafifledi. Yaşamını normal insanlar gibi sürdürmesi çok can yakıyordu, yakacaktı. Adalete inancım sarsılmıştı ama şimdi geri geldi. Çok mutluyum" dedi.

Haberin Devamı