Osman Şenher Terim olmayacak
HABERİ PAYLAŞ

Terim olmayacak

Galatasaray çok büyük camia. Şu an yaşadığı sarsıntıyı 14 Mayıs’ta yapılacak seçimden sonra kısa zamanda atlatır. Ünal Aysal en güçlü başkan adayı. Camianın büyük bir kısmı da kendisini destekliyor. Seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Yönetimini çok kaliteli ve başarılı kişilerden oluşturacak. Bunların içinde Ali Sabancı ve Ali Dürüst de var.

[[HAFTAYA]]

Önümüzdeki sezon Galatasaray’ı yabancı teknik direktör çalıştıracak. Herkes Fatih Terim’in getirileceğini düşünse de kesinlikle yerli hoca tercih edilmeyecek. Tugay Kerimoğlu, Bülent Ünder ve Cüneyt Tanman kulübün içinde kalacak. Arda Turan’a, İspanya’dan 12.5 milyon euroluk teklif geldiği söyleniyor. Bu söylenti resmi teklife dönse bile Arda kesinlikle gönderilmeyecek. Avrupa’dan dünya çapında 4 büyük yıldız transfer edilecek. Bunun gibi bir sürü planları var. Diğer adaylardan Cemal Özgörkey şu an için yönetimine alacağı isimleri tespit etmekle meşgul. Özgörkey de başarılı, kaliteli bir insan. Diğer aday Mehmet Helvacı da kesinlikle seçime gireceğini arkadaşlarına söylüyor.

Haberin Devamı

100 kongre üyesinin imzasını alıp 22 Nisan’a kadar divan başkanlığına resmen müracaat edecek. Şimdiki Başkan Adnan Polat’ın şu an morali çok bozuk. Diğer başkan adaylarının yönetimleri belirlenene kadar sessiz kalacak. Son anda dördüncü aday olarak sahne alabilir. Bu ne kadar doğru orası tartışılacak. Ama bu kadar eleştiriden, beyanatlardan sonra Polat’ın seçime gireceğini sanmıyorum.

Bu adaylar arasında şansı en yüksek olan Ünal Aysal’dır. Seçime 45 günden az bir zaman kaldı. Bu zaman zarfında adayları yıpratma adına yapılacak konuşmalar ve haberler sonlara doğru daha da artacak. Bilhassa Ünal Aysal’ın üzerine çok gidecekler. Umarım Ünal Aysal bu eleştirilerden rahatsız olup son anda seçime katılmaktan vazgeçmez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder