Cem Kerpiççiler Tercihler kaderinizi belirler
HABERİ PAYLAŞ

Tercihler kaderinizi belirler

Haberin Devamı

Herkesin kaderini bir noktada tercihleri belirler... Hangi yoldan gitmeyi seçtiysek onun bedelini öderiz. Aykut Kocaman ateşten gömlek giyerken ne seçtiğinin farkındaydı. Alışkanlıkları, kendine has duruşu, hayata bakış açısı net olan bir teknik direktör. Buraya kadar tamam, 'zaman'a ihtiyacı olduğu da açık. Fakat tüm bunlar elbette eleştirilemeyeceği anlamına gelmez.

RVP, ne yazık ki büyük bir hayal kırıklığı... Takıma katıldığı günden bu yana bir Galatasaray derbisini dışarıda bırakırsak katkısı adına nasıl bir cümle kuracağız? Kariyerine dair bir olumsuz cümle kurmak aklımın ucundan geçmez fakat geçmiş zamanda yaptıkları ile Fenerbahçe kariyerini alkışlamam da imkansız. RVP'nin hali ortada iken ve gelecekte Fenerbahçe'ye katacağı belirsiz iken neden Soldado tercih edilmedi?

Portekizce yalanlar söyleyen Vitor Pereira'dan bu yana her Fenerbahçeli'nin bıktığı Topal/Souza ikileminden elinde fırsat varken neden kurtulmaz Aykut Kocaman? Kendi evinde bir gelenektir Fenerbahçe'nin baskılı oynaması. Bunu iki ön libero ile ikisi de defansif ise ya da öne çıkmalarına izin yoksa yapamazsınız. Rusya’da sezonu erken açan ve hazır durumda olan Giuliano neden tercih edilmedi?

Volkan Demirel tercihinde dün de hatalı gol yemesine rağmen Aykut Kocaman'ı haklı buluyorum. Aykut Kocaman, "Volkan 15 yıldır Fenerbahçe’nin kalesini koruyor. Onun şanssızlığı bizim de şanssızlığımız. Bütün olarak uğraşacağız. Bu irade ve yetenek takımımızda var. Aşmaya çalışacağız. Milli Takım arasını bir fırsat olarak görüyorum. Volkan bu camianın çocuğu. Zaman zaman tatsızlıklar olacaktır. Esas itibariyle önemli olan işimizi yapmak. Volkan da toparlayacaktır. O kaliteye sahip bir oyuncu. 15 yıldır Fenerbahçe kalesinde olması zaten kalitesini gösteriyor" diyerek yalnızca Volkan Demirel'in değil tüm oyuncularının bir kez daha saygısını kazandı.

Oyuncu tercihleri üzerinden bir teknik direktörün eleştirilmesi gayet doğaldır. Sonuçta tercihler gidilmek istenen yolu belirler. Aslında bu eleştiri oyuncu tercihi ile beraber oyun planını da içerir. Fenerbahçe Giuliano ve Soldado ile başlayıp yenilseydi bile bu kadar eleştirilmezdi...


Sıradaki haber yükleniyor...
holder