Gündem TEM'i kana bulayan sürücü teslim oldu

TEM'i kana bulayan sürücü teslim oldu

Paylaş
TEM'i kana bulayan sürücü teslim oldu

Emniyet şerinde patlak lastiği değiştirmekte olan muavine çarparak öldüren ve sonra da kaçan sürücü teslim oldu

TEM Ümraniye mevkiinde otobüsün patlayan lastiğini emniyet şeridinde değiştiren şoför, muavin ve bir yolcuya çarparak muavin Engin Gülşen'in ölümüne neden olan Serhat A. polise teslim oldu. Adliyeye çıkartılan zanlı tutuklandı.

Haberin Devamı

Kazanın ardından kayıplara karışan Serhat A'nın, kazadan birkaç saat sonra Kavacık Polis Merkezi'ne giderek teslim olduğu ortaya çıktı. Serhat A., daha sonra polis ekipleri tarafından Ümraniye Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi.

'KORKUYA KAPILIP KAÇTIM'

Emniyet şeridini kana bulayan Serhat A.'nın, Ümraniye Asayiş Büro Amirliği'nde verdiği ilk ifadede, "Direksiyon hakimiyetini kaybedince emniyet şeridine girdim. Bu sırada orada bulunan şahıslara çarptım. Kazanın ardından korkuya kapılınca kaçtım. Daha sonra Kavacık Polis Merkezi'ne gidip teslim oldum. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5211","5211","201104","5211-5.jpg");

Bilgisiyar tamirciliği yaptığı öğrenilen Serhat A. polisteki ifadesinin ardından Ümraniye Adliyesi'ne çıkartıldı. Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Serhat A. tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderildi.

Haberin Devamı

M.Akif ERDEM, İstanbul DHA