Gündem TEM'de hırsız- polis kovalamacası

TEM'de hırsız- polis kovalamacası

Paylaş
TEM'de hırsız- polis kovalamacası

Evdeki değerli eşyalarla birlikte anahtarını aldığı otomobili de çaldı

İzmit'te sabaha karşı girdiği evi soyduktan sonra, anahtarını da aldığı ev sahibine ait otomobili de çalan 18 yaşındaki K.Ş., TEM yolunun Gebze yakınlarında polisle girdiği kovalamacanın ardından yakalandı.

Haberin Devamı

Bu sabaha karşı Recep Kara'nın evine giren K.Ş., evdeki değerli eşyalarla birlikte masanın üzerinde duran otomobil anahtarını da aldıktan sonra evden çıktı. Kısa bir süre sonra soyulduğunu ve otomobilinin de kapının önünde olmadığını fark eden Recep Kara, polisi aradı. Polisin yaptığı araştırma sonucu 34 BV 3233 plakalı otomobil TEM'in Körfez gişelerinde Mobese kameralarına takıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, Gebze Emniyeti'ne durumu bildirerek yol üzerinde gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

Polisler tarafından takip edildiğini fark eden 18 yaşındaki şüpheli K.Ş., kaçmaya devam ederken polisin otomobilin lastiklerine ateş etmesi sonucu otomobilden inerek koşarak kaçmaya başladı. Şüpheliyi kovalamaya devam eden ekipler, K.Ş.'yi Nuh Çimento şantiyesinin içersinde yakaladı. Polis merkezine getirilen K.Ş.'nin cezaevinden yeni çıktığı ve hırsızlıktan 41 suç kaydının bulunduğu belirlendi. K.Ş. ifadesinin ardından Adliye'ye sevk edildi.

Mesut IŞIK/GEBZE (Kocaeli), (DHA)

Haberin Devamı