Gündem TEM otoyolunu kapattırdı

TEM otoyolunu kapattırdı

Paylaş
TEM otoyolunu kapattırdı

Seyir halindeyken orta refüjde fark ettiği köpek için polisi arayan Damla Gökmen isimli kadının ihbarı üzerine TEM çift yönlü trafiğe kapatıldı

Damla Gökmen (36) isimli genç kadın TEM otoyolu Çamlıca Turnikelerini geçtikten 200 metre sonra orta refüjde bir köpeğin mahsur kaldığını gördü.

34 DFG 77 plakalı cipini emniyet şeridine çeken Gökmen hızlı akan trafik nedeniyle köpeğe ulaşamayınca polisi aradı. Olay yerine kısa süre sonra trafik ekipleri geldi.

Polis orta refüjde mahsur kalan köpeği kurtarmak için TEM otoyolundaki trafik akışını çift yönlü olarak kesti. Damla Gökmen içinde yiyecek bulunan poşet elinde polislerle birlikte köpeğin yanına yaklaştı.

Fakat köpek korkup orta refüjden kaçmaya devam etti. Bu sırada trafiğin kesilmesiyle sürücülerde araçlarından inip olup biteni anlamaya çalıştı.



"VURUN GİTSİN"

Otoyolun bir köpek yüzünden trafiğe kapatıldığını öğrenen sürücülerden bazıları tepki gösterirken içlerinden birisi, "Kuduz mu? Çek vur gitsin" diye yanındaki arkadaşına söylendi.

Bir taraftan bunlar yaşanırken hayvansever Damla Gökmen ise uzun süre köpeğin peşinden koşmaya devam etti. İleri bir noktada yeniden duran köpek ikinci hamledede korkup kaçtı.

Damla Gökmen ve polis ekipleri çaresiz köpeğin peşini bırakmak zorunda kaldı ve TEM otoyolunda trafik açıldı. Damla Gökmen köpeği görünce durduğunu belirterek, “Orta refüjdeydi, anons edilmiş geldiler trafiği durdurdular. Köpek çok korkmuş maalesef alınamadı, vatandaşlardan bayağı bir tepki oldu yol kesilince" diye konuştu.

Ramazan ALMAÇAYIR/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı