Türkiye (Son Dakika) Telefonu açmadı, 4 kişi öldü

Telefonu açmadı, 4 kişi öldü

Paylaş
Telefonu açmadı, 4 kişi öldü

Kağıthane'deki bir evde 4 kişinin kurşun yaralarıyla hayatını kaybettiği olayın sırrı çözüldü. 23 yaşındaki Erkan İhsan Engin cinayetleri işleyeceği eve doğru giderken ondan şüphelenen babası evde bulunanları aramış ancak telefon bir türlü açılmamış

Evde cesedi bulunanlardan, Erkan İhsan Engin'in, dini nikahlı eşi Kübra Kalaycı, Kalaycı'nın üvey babası Agah Demir ve annesi Yasemin Demir'i tabancayla vurduktan sonra kendi yaşamına da son verdiği belirlendi. Engin'in eşini bir anlaşmazlıktan ötürü 1 hafta önce cinayetlerin işlendiği eve, ailesinin yanına gönderdiği öğrenildi.

3 KİŞİ EVDE, 1 KİŞİ HASTANEDE ÖLDÜ

Kağıthane Gürsel Mahallesi Yücel Sokak'taki bir evde yaşanan tüyler ürperten olayda 3 kişi evde1 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

HERKESİ KURŞUNLAYIP İNTİHAR ETTİ

4 kişinin kurşun yaralarıyla hayatını kaybettiği olayın ayrıntıları polisin incelemesi ve tanıkların anlatımlarıyla ortaya çıktı. Evde cesedi bulunan Erkan İhsan Engin'in dini nikahlı eşi Kübra Kalaycı ve Kalaycı'nın annesi Yasemin Demir ile üvey babası Agah Demir'i tabancayla vurduğu, ardından intihar ettiği belirlendi.

Haberin Devamı

1 YIL ÖNCE DİNİ NİKAHLA EVLENMİŞLER

Olayla ilgili polisin yaptığı çalışmada, Erkan İhsan Engin'in 17 yaşındaki Kübra Kalaycı ile 1 yıl önce dini nikah kıydığı belirlendi. İddiaya göre vale olarak çalışan Engin, anlaşmazlık nedeniyle 1 hafta önce anne ve babasının evine gönderdiği 17 yaşındaki eşiyle görüşmek istedi. Babası ile aynı evde kalan Engin Bağcılar'daki dün evinden çıkarak, eşinin kaldığı adrese gitti. Oğlunun sinirli olduğunu gören baba, yanına çağırdığı kardeşi ile birlikte oğlunun peşinden gitti.

KAPIYI KIRIP İÇERİ GİRDİLER AMA..

Gürsel Mahallesi'nde yaşanan olaydan kısa süre sonra Engin'in babası ve amcası da Agah Demir'in evine geldi. Kapıyı kırarak içeriye giren baba ve amca, 4 kişinin de kanlar içerisinde yattığını gördü. Durum, polise ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık 3 kişinin hayatını kaybettiğini Kübra Kalaycı'ın ise ağır yaralı olduğunu belirledi. Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan Kalaycı yolda hayatını kaybetti.

'EVDEKİLERİ ARADIM AMA TELEFONU AÇMADILAR'

Polis, olayla ilgili Ertan İhsan Engin'in babası ve amcasının da ifadesini aldı. Demir'in babasının, oğlunun sinirli olarak evden çıktığını ve cinayet işlemesinden korktukları için Agah Demir'i aradığını ancak Demir'in telefonu açmadığını söylediği öğrenildi. Bu kişiler ve aileyi yakın kişilerin sorgulanmasında, korkunç cinayetleri işledikten sonra kendi de öldüren Erkan İhsan Engin'in aldatılma şüphesine kapıldığı bu nedenle de dini nikahla evlendiği eşinİ anne ve babasının evine gönderdiği öğrenildi. Gözaltında tutulan baba ve amcanın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Habip ATAM - İstanbul / DHA