Ekonomi Teknik Yapı 3 ödül birden kazandı

Teknik Yapı 3 ödül birden kazandı

Paylaş
Teknik Yapı 3 ödül birden kazandı

Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinin dağıtıldığı Sign Of The City Awards 2017’de üç ödül birden aldı

Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımıyla yapılan Denizli’deki Evora Residence projesi ‘En İyi Rezidans’ ödülü, İstanbul Maltepe’deki Deluxia Park Business projesi ‘En İyi Ofis’, Denizli Kültür Merkezi projesi ise ‘En İyi Sosyo-Kültürel Projesi’ ödüllerine layık görüldü.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “İnşaat ve gayrimenkul sektörünün duayen isimlerinden oluşan bağımsız jüri üyelerinin titiz çalışması sonucu verilen bu ödüller, Teknik Yapı markasının kalitesini bir kez daha perçinledi.

Organizasyona katılan her proje birbirinden ayrı özellikte. Sektörün içinden olan ve sektörü yakından tanıyan jüri üyelerinin seçim yapmakta zorlandığını tahmin ediyorum. En iyiyi seçtikleri projenin diğerlerinden sadece bir adım önde olduğunu da tahmin edebiliyorum. Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini daha da artıran bu organizasyonun daha da genişlemesinin herkese fayda sağlayacağını düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı