Magazin Tekirdağ'a kız istemeye gidecekler

Tekirdağ'a kız istemeye gidecekler

Paylaş
Tekirdağ'a kız istemeye gidecekler

Oyuncu Yasemin Ergene Anadolu Holding'in veliahtı İzzet Özilhan'la 4 yıllık ilişkisinde mutlu sona yaklaştı

Özilhan ailesi önümüzdeki ay Yasemin Ergene’yi Tekirdağ’da oturan babasından isteyecek. Anadolu Holding’in veliahtı İzzet Özilhan’la (29) yaşadığı ilişki uğruna oyunculuğu bırakıp üniversite eğitimine ağırlık veren Yasemin Ergene(25) çok yakında muradına eriyor.

Haberin Devamı

Vatan'ın haberine göre, Özilhan ailesi, kendisini kısa sürede sevdirmeyi başaran Ergene’yi mayıs ayında babasından istemeye gidiyor. Tekirdağ Şarköy’e bağlı Mürefte beldesinde sülük ihracatı yapan babası Kemal Ergene’den Yasemin’i isteyecek olan Özilhan ailesi o gün çiftin söz yüzüklerini de takacak. Aileler yine o gün düğün tarihini de belirleyecek.

Doktorlar dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren Ergene, mesleğini zirvedeyken bırakıp Bilgi Üniversitesi Finans ve Ekonomi bölümünde okumaya başlamıştı.

Tamamen inzivaya çekilmiş bir hayatı tercih eden çift, daha sonra ailelerin de onayını almıştı. Hatta baba Tuncay Özilhan 2009 yılında verdiği röportajda “Yasemin çok vasıfları olan iyi bir insan. Onunla herhangi bir sorunum yok.

Haberin Devamı

Epey zaman önce İzzet tanıştırdı bizi. Hiç karışmadım ilişkilerine, insanlar mutluysa karışmanın anlamı yok. Herkes kendi tercihini kendi yapıyor. Ama görünürde bir düğün yok” demişti.

Çift en son bütün ailenin de hazır bulunduğu Sibel Can konserini Günay’da izleyerek, ilişkilerinin evliliğe gittiğini cümle aleme duyurmuştu.