Magazin Tehdit eden kişi sevgilisi çıktı

Tehdit eden kişi sevgilisi çıktı

Paylaş
Tehdit eden kişi sevgilisi çıktı

Kurtlar Vadisi'nde Abdülhey'in sevgilisi Sultan'ı canlandıran Zeliha Sürücü'yü tehdit eden kişi sevgilisi çıktı

Kurtlar Vadisi dizisindeki Abdülhey'in sevgilisi Sultan'ı canlandıran Zeliha Sürücü, telefonla tehdit edildiğini söyleyerek polise başvurdu.

Haberin Devamı

Polisin düzenlediği operasyonla yakalanan zanlı M.E.S., Zeliha Sürücü’nün erkek arkadaşı çıktı. Mahkeme tarafından serbest bırakılan M.E.S., “Önce onu korkutacak daha sonra da onu bu beladan kurtaran kişi olacaktım. Beni daha çok sevmesini istedim” dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvuran oyuncu Zeliha Sürücü, telefonla tehdit edildiğini söyleyerek polise şikayette bulundu. Gasp Büro Amirliği'nde ifadesi alınan Zeliha Sürücü kendisini telefonla tehdit eden kişinin yakalanmasını istedi. Zeliha Sürücü, “Bir gün karşıma çıkmasından korkuyorum” dedi.

DAHA ÇOK SEVSİN DİYE!

Polis tarafından Zeliha Sürücü’yü hem evinden hem de cep telefonundan arayan kişiyi yakalamak için operasyon başlatıldı. Kısa süren teknik takibin ardından oyuncuyu tehdit eden kişi belirlendi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.E.S. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Polis Zeliha Sürücü’ye telefon ederek şüphelinin yakalandığını haber verdi. Gasp Büro Amirliği'ne gelen Zeliha Sürücü, kendisini tehdit eden kişinin erkek arkadaşı M.E.S. olduğunu öğrenince şok geçirdi.

Haberin Devamı

Gasp Büro Amirliği'nde ifade veren M.E.S. amacının bir kötülük yapmak olmadığını söylerdi. M.E.S., “Onu tehdit ettim. Daha sonra da devreye girip sözde onu bu beladan kurtaran kişi olacaktım. Beni daha çok sevmesi için yaptım. Şimdi yaptıklarıma çok pişmanım. Polisin beni yakalacağını hiç düşünmemiştim” dedi.

Poliste işlemleri tamamlanan M.E.S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.