Magazin Tayland'da aşk başkadır

Tayland'da aşk başkadır

Paylaş
Tayland'da aşk başkadır

2 yıldır birlikte olan diyetisyen Taylan Kümeli ile oyuncu Gökhan Arsoy, çıktıkları Tayland tatilinden çok özel kareleri facebook'ta paylaştı

Samimi pozlar veren ikilinin tatili 'ön balayı' olarak yorumlandı. Sevgililer, geçen ay da Kümeli'nin doğum günü için Atina'ya gitmişti.

Akşam gazetesinden Emin Babacan'ın haberine göre, beslenme uzmanı-diyetisyen Taylan Kümeli ile sevgilisi Gökhan Arsoy, gezmeye doymuyor. Geçen ay Yunanistan'da tatil yapan ikilinin yeni durağı Tayland oldu. Bangkok'ta çekilen romantik anların fotoğraflarını facebook'a koyan Taylan Kümeli, adı ile ülkenin isim benzerliğine dikkat çekerek, 'Sonunda memleketime gittim!' diye espri yaptı. Kendisinden 3 yaş küçük olan Gökhan Arsoy'la 2 yıldır birlikte olan 49 yaşındaki ünlü diyetisyen, geçen ay da doğum gününü Yunanistan'ın başkenti Atina'da yine sevgilisiyle kutlamıştı. Kümeli, twitter'ına, 'Acropolis karşımızda kahvaltı ediyoruz... Hava buz gibi ama güneş de var. Dönmek istemiyorum' yazmıştı. Taylan Kümeli ile Gökhan Arsoy'un geçen yıl New York'ta evlendiği iddia edilmiş, Arsoy, 'Böyle bir şey yok' diyerek iddiaları yalanlamıştı. Taylan Kümeli ile Gökhan Arsoy'un Tayland tatili, çiftin yakın dostları tarafından 'ön balayı' olarak yorumlandı.

Egzotik beslendi

Tayland turunda samimi pozlar veren ikiliden Taylan Kümeli, tatilde de beslenmesine dikkat etti. Meyve-sebze ağırlıklı beslenen ünlü diyetisyen, bol bol egzotik meyvelerin tadına bakmış.

Haberin Devamı