Gündem Tayfun Talipoğlu'nun oğlu Candaş Talipoğlu açıklama yaptı

Tayfun Talipoğlu'nun oğlu Candaş Talipoğlu açıklama yaptı

Paylaş
Tayfun Talipoğlu'nun oğlu Candaş Talipoğlu açıklama yaptı

Gazeteci Tayfun Talipoğlu 55 yaşında İzmir’deki evinde hayatını kaybetti.Oğlu Candaş Talipoğlu, babasının bu gece kalp krizi geçirdiğini belirterek 'Bu geçirdiği üçüncü kalp kriziydi. Daha önce de bu tarz rahatsızlığı olmuştu' dedi

İzmir’de evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden 55 yaşındaki gazeteci-yazar Tayfun Talipoğlu’nun cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Üzgün olduğu görülen Tayfun Talipoğlu’nun oğlu Candaş Talipoğlu İzmir Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere açıklama yaptı.




'ALBÜM ÇIKARMAK İSTİYORDU'

Bu ülkede çok şeye katkı sağladı. Barış ve birliktelik için çok çaba sarf etti. Eğitim kampanyalarına çok emek verdi elinden geldiğince. Herkes tarafından sevilen ender bir gazeteci olduğunu düşünüyorum. Yol hikaye kitabını yeni çıkarmıştı, çok istiyordu. Bu hafta içinde ya da hafta sonu için albüm çıkarmak istiyordu. Kendisinin görmesi kısmet olmadı. İnşallah bıraktığı yerden biz devam edeceğiz. Sevenlerini kitabı ve albümü ile buluşturacağız" diye konuştu.


Tayfun Talipoğlu'nun ölümü sonrası duygusal mesajlar


Yapılacak otopsinin ardından Tayfun Talipoğlu’nun cenazesinin saat 14.00 uçağı ile Ankara’ya götürüleceği ve Ankara’da defnedileceği öğrenildi.

İHA