Ekonomi Tatilciler otobüs biletlerini almaya başladı

Tatilciler otobüs biletlerini almaya başladı

Paylaş
Tatilciler otobüs biletlerini almaya başladı

İzmit Otogar Dernek Başkanı Halil Baylam, Kurban Bayramı tatilinin 10 güne çıkmasıyla bilet satışlarındaki yoğunluğun yavaş yavaş artmaya başladığını, otobüslerde yer olduğunu söyledi

İzmit Otogar Dernek Başkanı Halil Baylam "Kurban Bayramı’nın 10 güne çıkmasıyla biraz yoğunluk var ama istediğimiz yoğunluğa ulaşamadık. Şu anda ayın 28’i ve 29’unda bir yoğunluk var. Arabalarda yer var. Vatandaşlarımız telefonda değil, gelip otogardan alsınlar biletlerini. Yoğunluk olması halinde ek seferlerimiz var. Şu anda Karadeniz’e, Adana’ya, Mersin’e ek seferlerimiz var. Ek seferler sayesinde yolcularımız herhangi bir zorluk çekmezler. Karadeniz’e giden yolcular daha dönmedi. Ya fındığını topluyor ya çayını topluyor. Karadeniz’e doğru bir hareketlilik var. Adana, Mersin, Urfa, Diyarbakır oralarda da bir hareketlilik var. Oralara gidenler bayram tatilini de düşünerek gitmiştir" dedi.

TRAMVAYIN OTOGARA FAYDASI OLDU

Yolcuların otogara ulaşmasında tramvayın yapılmasının olumlu etkisinin olduğunu ifade eden Halil Baylam, "Tramvay otogarı etkiledi. Otogara faydası oldu, zararı olmadı. Yolcuların otogara ulaşmasında tramvayın yüzde 30-35 oranında etkisi oldu" diye konuştu.

Çağla DAŞCI/İZMİT(Kocaeli), (DHA)

Haberin Devamı