Gündem Tatilciler Bodrum'a akın etti

Tatilciler Bodrum'a akın etti

Paylaş
Tatilciler Bodrum'a akın etti

Bodrum, 4 günlük bayram tatilini fırsat bilenlerin akınına uğradı. Güvenlik tedbirlerinin üst düzeye çıkartıldığı ilçede, yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda araç kuyruğu oluştu

Hafta sonunun bayram tatiliyle birleşmesini fırsat bilenler, bugün mesai bitiminden itibaren yollara düştü. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerden gelenler, Bodrum'a hareketlilik getirdi.


ARAÇ SAYISINDA 10 KAT ARTIŞ


Bayram öncesinde tatilciler, akın akın Bodrum'a gelirken; ilçede de trafik kuyruklarının oluşmasına neden oldu. İlçeye gelen araç sayısında 10 kat artış olduğu gözlendi. Özellikle Bodrum- Milas Karayolu, Bodrum ilçe girişinde Kıbrıs Şehitler Caddesi'nde kilometrelerce kuyruk oluştu. Tatilcilerin sabırla kuyrukta bekleyip, korna çalmamaları da dikkat çekti.


TAKVİYE EKİP GÖNDERİLDİ


Bayram süresince güvenlik tedbirleri nedeniyle ilçeye takviye polis ve jandarma ekiplerinin gönderildiği belirtildi. Ekiplerin güvenlik noktalarında ve yollarda güvenlik tedbirlerini üst düzeyde tuttukları öğrenildi. Özel bir şirkette bölge sorumlusu olarak görev yapan, eşi ve 1 yaşındaki oğlu ile Gaziantep'te bayram tatili için Bodrum'a gelen Erdem Tekgöz, "Bodrum girişinde ve şehir içinde oldukça uzun trafik kuyrukları var. Kimi zaman trafik durma noktasına geliyor ama yine de sabırla bekliyoruz. Tatilimizin başlanıcı olduğu için keyfimizi bozmuyoruz" dedi.