Seyahat Tatil yaparken kendinizi yenileyip kilo vermek imkansız değil

Tatil yaparken kendinizi yenileyip kilo vermek imkansız değil

Paylaş
Tatil yaparken kendinizi yenileyip kilo vermek imkansız değil

Tatil yaparken toksinlerinizden arınacak, fazla kilolarınızdan kurtulacak, uyku düzeninizi geliştirecek ve stres toleransınızı artıracaksınız

Günlük yaşamın koşturmacasından pek yoruldum, yoğun iş temposunun yüklediği stresi üzerimden atmaya ve fazla kilolarımdan da kurtulmaya ihtiyacım var diyenlerdenseniz belki de her saniyesi çok kıymetli, “yeni trend” sağlıklı tatil kaçamağını denemelisiniz. Şehir merkezinin kalabalığından uzaklaşıp; sakin ve keyifli bir tatille tüm senenin ağırlığını üzerinizden atacak, toksinlerinizden arınırken
fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız.

TATİLDE KENDİNİZİ YENİLEYİN

Dünyada yükselen trend haline gelen well-being (sağlıklı yaşam) / well-aging (sağlıklı yaşlanma) ve detoksun 360 derece hizmet veren Türkiye’deki temsilcisi The LifeCo, misafirlerini Phuket’teki merkezinde “yeni bir beden ve sağlıklı bir zihin” ile tanışmaya davet ediyor. Tropik palmiye ağaçlarının arasında, göl kıyısında konumlanan tesis sağlıklı yaşam tutkunlarına; kilo kontrol, arınma ve yenilenme alanlarında kısa sürede etkin sonuç alabilecekleri programlar sunuyor.



Phuket’te sağlıklı ve keyifli bir tatil yapmak Temmuz ayı itibarıyla artık çok daha avantajlı: The LifeCo Phuket; 7,10 veya 14 günlük detoks, kilo kontrol veya anti-aging programlarından herhangi birine kayıt yaptıran misafirlerini,Temmuz ve Ağustos ayları boyunca gidiş-dönüş ücretsiz uçuruyor. Tüm programlar uçuş dahil 2.250’dan başlayan fiyatlarla ve taksit imkanı ile sunuluyor.

PROGRAMLARIN ÖZELLİĞİ

Holistik (bütüncül) sağlık yaklaşımı ile kişinin ihtiyacına yönelik uzmanlar tarafından hazırlanan tüm programlar, arınma ve yenilenme sürecini hızlandıracak etkin terapi ve uygulamalar ile birlikte sunuyor. Terapilerin yanı sıra misafirler güzellik-bakım seansları ve işinin ehli masaj terapistlerinin uyguladığı tradisyonel masaj terapileri ile yaşam enerjisini yeniden kazanıyor.

The LifeCo; Kate Moss, Naomi Campbell ve Woody Harrelson gibi dünyaca ünlü modellerden aktörlere tanınmış simaların da arınmak ve yenilenmek için tercih ettiği well-being merkezi olarak tanınıyor.
Tesiste uygulanan konaklamalı detoks veya sağlıklı beslenme programları kısa sürede kilo kaybı, toksinlerden arınma, hücre yenilenmesi ve kan alkalizasyonu, zihinsel ve ruhsal yenilenme, cilt parlaklığı, dengelenmiş̧ tansiyon ve şeker, gelişmiş̧ bağışıklık sistemi, uyku kalitesinde artış̧, vücutta oksijen artışı, strese tolerans ve sindirim sistemi regülasyonu gibi sonuçlar veriyor.

Haberin Devamı