Mine Ayman Tatil rehaveti devam edebilir
HABERİ PAYLAŞ

Tatil rehaveti devam edebilir

Merhaba, haftaya Ay’ın Terazi burcundaki etkisiyle keyfimize düşkün bir başlangıç yapabilir ve iş hayatımıza adapte olmakta zorlanabiliriz. Bayram sonrası tatil rehaveti davam edebilir, mümkünse tatilimizi uzatabiliriz. Planlarınızı istediğiniz gibi gerçekleştirebileceğiniz bir hafta yaşamanızı diliyorum.

12 Ağustos Pazartesi; Ay Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni Terazi, Kova ve İkizler olanların enerjileri artacak. Ay Terazi burcundayken ikili ilişkiler daha önemli olur ve güzel dostluklar kurulabilir. Güzellik, sanat ve adaletle ilgili konular ön plana çıkabilir. Hayatımıza daha fazla güzellik katabileceğimiz bugün, sevdiğimiz kişiyle özel ve romantik anlar yaşayabiliriz. Eğer alışverişe çıkmayı planlıyorsanız, bugün çok zevkli olabilir ve doğru eşyaları satın alabilirsiniz ama aşırı para harcamaya karşı dikkatli olmanız gerekebilir! İmajınızı yenilemek ve yeni bir tarza kavuşmak istiyorsanız, aklınıza güzel ve yaratıcı fikirler gelebilir.

Haberin Devamı

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.

*Stres ve sinirlilik.

*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu Pazartesi hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

13 Ağustos Salı & 14 Ağustos Çarşamba; Ay Akrep burcunda seyrine devam edeceği için burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Akrep burcundayken duygularımızı çok yoğun yaşar ve tepkilerimizi çok sert bir şekilde gösterebiliriz! Çok tutkulu ve kararlı olacağımız için aklımıza koyduğumuz şeyi mutlaka yapmak isteriz. Kıskançlık ve sahiplenme duyguları çok yoğun olacağı için ilişkilerde krizler yaşanabilir, olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz! Aşkınızı çok yoğun yaşayabilir ve sevgilinizle özel anlar geçirebilirsiniz. Parasal konularda daha dikkatli ve mantıklı hareket edebilirsiniz.

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

Haberin Devamı

*Aşırı kıskançlık ve hırs.

*Sinirlilik ve kavgacılık.

*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta, Salı ve Çarşamba günleri “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

15 Ağustos Perşembe & 16 Ağustos Cuma; Ay Yay burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini daha şanslı ve keyifli hissedebilirler. Ay Yay burcundayken daha pozitif ve inançlı olabilir, olaylara farklı açılardan bakıp yaratıcı çözümler bulabiliriz. Ay Yay burcundayken aile ve akrabalarla olan ilişkiler daha yoğun ve keyifli olabilir. Ayrıca arkadaşlarla görüşmek ve sosyal ortamlara girmek için karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir. Uzun ya da kısa bir yolculuğa çıkmak, yeni mekanlar keşfedip yeni insanlarla tanışmak çok iyi gelecek ve moralinizi düzeltecektir. Tatil planı yapmak için de uygun günlerdeyiz. Açık havada vakit geçirmek ve bacaklarınızı zorlamayacak şekilde spor yapmak sağlığınıza iyi gelecektir. Cuma saat 17:26 itibariyle aşk gezegeni Venüs Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni Terazi olanların şansı artacak. Bu dönemde, genel anlamda herkesin aşk hayatı canlanabilir ve romantik bir ilişki için karşımıza fırsatlar çıkabilir.

Haberin Devamı

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.

*Sorumsuzluk.

*Sinirlilik ve kavgacılık.

*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder