Spor Tartışmalı golcü Ankaragücü'nde

Tartışmalı golcü Ankaragücü'nde

Paylaş
Tartışmalı golcü Ankaragücü'nde

Ankaragücü, ara transferin son dakikalarında, iki yıl önce bir uyuşturucu satıcısından kokain alırken çekilmiş fotoğrafları yer alan Bednar'ı transfer etti

Ankaragücü, ara transfer döneminin son dakikalarında, İngiltere’nin Premier Lig takımlarından West Bromwich Albion forması giyen Roman Bednar’ı 6 aylığına kiralık olarak kadrosuna kattı. 27 yaşında ve 1.90 metre boyundaki oyuncu, bu sezon takımı adına çıktığı 5 karşılaşmada gol atma başarısı gösteremedi.

Ankaragücü’nün Çek futbolcunun satın alma opsiyonunu da elinde bulundurduğu belirtildi. Trabzonspor, iki yıl önce bir uyuşturucu satıcısından kokain alırken çekilmiş fotoğrafları İngiliz basınında yer alan Bednar ile her konuda anlaşmış ancak bu olayın Türk medyasına yansıması sonucu oyuncudan vazgeçmişti.

Bednar, 420 sterlinlik kokain ve otu kendisi için değil bir arkadaşı için satın aldığını söylemişti.

Uzun boyu sayesinde özellikle hava toplarında etkili bir oyuncu olan 27 yaşındaki Bednar, West Brom'dan önce İskoçya'da Hearts ve ülkesinde Mlada Boleslav takımlarında forma giydi. 27 yaşında ve 1.90 metre boyundaki oyuncu, bu sezon takımı adına çıktığı beş karşılaşmada gol atma başarısı gösteremedi.

Haberin Devamı