Mine Ayman Tartışmalara açık ruh hallerine dikkat!
HABERİ PAYLAŞ

Tartışmalara açık ruh hallerine dikkat!

Haberin Devamı

Merhaba, hafta sonuna tutkulu ve isteklerimizle ilgili oldukça kararlı bir şekilde girebiliriz. Ay Akrep burcunda olduğu için hırslı, kıskanç ve tartışmalara açık bir ruh hali içinde olabiliriz. Cumartesi günü gergin geçebilir ama Pazar günü Ay’ın Yay burcuna geçmesiyle birlikte daha rahat ve neşeli olabiliriz, keyifli bir hafta sonu diliyorum.

30 Haziran Cumartesi; Ay Akrep burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini çok daha güçlü bir şekilde ifade edebilirler. Ruh halimiz, hırslı, kıskanç, tartışmacı, iddialı, kararlı, inatçı, gizemli ve tutkulu olabilir. Ay Akrep burcundayken ilişkilerde çok katı ya da acımasız olabiliriz, bu yüzden aşırı tepkiler verip kalp kırkmamaya dikkat etmeliyiz. Venüs gezegeni düzgün hareketine başladığı için aşkla ilgili güzel gelişmeler yaşayabiliriz, eğer bir ilişki yaşıyorsak oldukça tutkulu anlar yaşayabiliriz. Satürn de düzgün hareketine başladığı için, bu dönemde çok daha sağlam ilişkiler yaşanabilir ve yeni sorumluluklar alınabilir.

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu Cumartesi günü “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

1 Temmuz Pazar; bugün gün boyu Ay Yay burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini çok daha keyifli hissedebilirler. Genel anlamda daha pozitif olabileceğimiz bir gün, seyahat etmek, akraba ziyaretinde bulunmak ya da arkadaşlarla buluşup sohbet etmek için oldukça uygun bir gün olabilir. Bugün evi temizlemek ve evdeki tamir işlerini yapmak için de uygun bir gün olacak. Bugün pazarlık ve anlaşmalar için de uygun bir gün olduğu için, ayrıca Venüs de düzgün hareketine başladığı için yeni bir ev, araba ya da herhangi bir eşyayı almak için yani alışveriş yapmak için oldukça uygun ve karlı bir gün olabilir.

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu Pazar günü “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder