Serhan Sokulgan Tarkan'ın '10' numarasına yapılan eleştiriler
HABERİ PAYLAŞ

Tarkan'ın '10' numarasına yapılan eleştiriler

Haberin Devamı

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLER NE KADAR GÜVENLİ?

Geçtiğimiz haftasonu Bodrum'dan Alaçatı'ya geçtim. Çok uzun yıllardır otobüs yolculuğu yapmayan biri olarak, büyük bir özlemle gideceğim saate uygun olduğundan Metro Turizm'den biletimi aldım. Otobüsler eskiye göre gerçekten çok rahat ve konforlu. Koltuk önünde bulunan led ekranda ister film izleyin, ister oyun oynayın ya da gazete okuyun. Telefonunuzun şarjı bitse de, yanınızda bulunan priz hemen sizi kurtarıyor. Üstelik internetin olması da çok başarılı. Buraya kadar herşey normal ve güzel.

Ancak Bodrum'dan yola çıktıktan sonra Muğla'da yolcu almak için duran otobüsten "inmeyin" anonsu yapılmasına rağmen birçok kişi tuvalet ihtiyacı için indi. Otobüs çok kalmadan hareket edince, yolculardan bir tanesi aşağıda yolcu olduğunu söyledi. Buna rağmen şöför yoluna devam etti. Bir bağırış çağırış sonrası otobüs şöförü 200 metre sonra anca durdu. Yolcu ile tartışmaya başlayan şöför ortamı daha da gerdi.

Diğer yolcular da olaya müdahale edince ortam iyice kaosa dönüştü. "İstediğiniz yere şikayet edin" diyen şöföre herkes "pes" dedi. Daha sonra bu kızgınlıkla aracı hızlı kullanan şöför belki de birçok insanın canını bile o an düşünemeyecek haldeydi. Söyleminde belki haklıydı evet "inmeyin" anonsu yapılmıştı ama yolcuyu saymadan yola devam etme kafası neydi onu kimse anlamadı. Otobüs firmalarında ne kadar teknoloji gelişse de maalesef personel eğitimi ve üslubu hala eskilerde kalmış durumda onu anladım.

DENİZ SEKİ'NİN ARMAĞAN ÇAĞLAYAN İLE YAPTIĞI RÖPORTAJ

Deniz Seki daha tahliye olmadan birçok gazeteci ve televizyoncu röportaj yapmak için sıraya girdi. Deniz'in ayrım yapmadan birini seçmesi zor olacağından herkese aynı anda servis edilen bir YouTube röportajı yapması çok doğruydu.

Tarkanın 10 numarasına yapılan eleştiriler

Armağan Çağlayan'a verdiği röportajda onu yıllardır tanıdığı için Deniz çok samimi ve rahattı. Belki onu çok çok iyi tanımayan herhangi bir gazeteci veya televizyoncunun yanında bu kadar rahat olamayıp içtenlikle cevaplar veremeyebilecekti.

TARKAN'IN '10' NUMARASINA YAPILAN ELEŞTİRİLER

Tarkan'ın albüm çıkış tarihini geçtiğimiz hafta 25 Haziran diye duyurmuştum. Ancak son anda bir kararla yapım şirketi ve Tarkan, yoğun talepten dolayı albümü 1 hafta geriye çekme kararı aldı. Perşembe günü elime geçen albümü dinlemeye devam ediyorum. Büyük emek vererek yapılan albüm sound olarak gerçekten güçlü ve güzel. Şarkılar desen mest ediyor. Herkes kendine şimdiden bir şarkı seçmiş durumda.

Tarkanın 10 numarasına yapılan eleştiriler

Ancak anlamadığım albüm daha 1 gün evvel çıkmışken sosyal medyada yapılan bazı kötü eleştirilerin samimiyetine inanmıyorum.
İyi bir şarkının anlaşılması için biraz zaman geçmesi ve demlenmesi gerekir. Tarkan gibi kendini yenileyen bir isme sürekli eski şarkılarını örnek vererek kıyaslayanlar bana çok saçma geliyor. Albümü hızlı hızlı tam dinlemeden burun kıvıranlar on güne kalmaz kulüplerde şarkıları hep bir ağızdan söyler.

HANDE YENER-METE ÖZGENCİL İŞBİRLİĞİ

Hande Yener müziğinde sürekli yön değiştirmeyi sever ve yeniliklere her zaman açık bir şarkıcı olmuştur. Popüler kültürün dilinden anlayan şarkıları söylemeyi sevse de, arada kendi kalbinden geçen ve beğendiği alternatif bir şarkı varsa mutlaka albümüne alır. 10 yıl evvel Hande Yener, Mete Özgencil'le değişimi sırasında "Apayrı" albümünde çalışmıştı. Aşkın Ateşi, Şefkat Gibi, Sakin Olmalıyım, Kanat, Unut gibi şarkılarda Mete Özgenci'nin farklı kalemi buram buram albümde kendini hissetiriyordu.

Tarkanın 10 numarasına yapılan eleştiriler

Hande şimdi yeni albümü "Hepsi Hit Vol 2" ismini taşıyan albümü için stüdyoda. Uzun bir aradan sonra yeniden yolları kesişen Hande, Mete Özgencil'den 2 şarkı aldı. İşte onlardan biri olan 'Leyla'nın sözleri:

Arayacak, acıyacak susacaksın
Bir ateşte, bir ateşe atlayacaksın
Göreceksin hiç birinde yanmayacaksın
Biraz sonra
Sen de bir gün bir aşık olup çağlayacaksın

Duramayıp ağlayacak, hıçkıracaksın
Sevinç nasıl gözyaşı döker şaşıracaksın
Ya hayatta, ya hayalde varolacaksın
Yok olmazsa olmaz olsun sen olacaksın Leyla...

BODRUM VE ALAÇATI SEZONU AÇTI

Havaların tam ısınmamasından dolayı tatilciler sürekli planlarını erteleyip durdu. Geçtiğimiz haftasonu birçok yazlık mekan açılışlarını yaptı. İstanbul'dan bir güruh insanın akın ettiği Bodrum'da hava yine tam anlamıyla sıcak olmasa da herkes yaz moduna geçmişti. Mekanların çoğu inşaat ve dekorasyon işlerinin son rötuşlarını yaparken, yerli esnaf da sezonun tam olarak açılmasını dört gözle bekliyordu.

BODRUM'UN HAZİNESİ

Kış sezonu boyunca Cihangir'de hizmet veren Hazine, bu yaz ilk sezonlarına geçen haftasonu açılışları ile Yalıkavak'ta start verdi. İstanbul'dan birçok tanınmış simanın hazır bulunduğu Hazine, tarzı ile kurumsal çizgisini bozmadan yine Cihangir'de bulunan dekorasyonu kullanmış.

Tarkanın 10 numarasına yapılan eleştiriler

Yemek saati sonrası canlı müziğin devam ettiği Hazine, bu yaz Bodrum'un yeni yüzü olarak ilgi göreceğe benziyor. Tayfun Topal, yeme içme ve eğlence sektöründe güzel işlere imza atarken, ekibi de bu anlamda çok titiz ve başarılı çalışıyor.

BİR ALT KAT

Hemen Hazine'nin içinde ayrı bir bölümde bulunan bir alt kat, geç saatte eğlenceye başlayanlar için biçilmiş bir kaftan. Gece 02:00'de açılan mekan sabah 06:00'ya kadar devam ediyor. Pop'dan Arabesk'e uzanan geniş bir playlistin hakim olduğu mekanda müzikleri Emrah Ekiz yapıyor. Mehmet Davran'ın işlettiği mekandaki esprili duvar yazıları da oldukça ilgi görüp şimdiden sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasında.

EVA KLEİN

İstanbullu Klein de bu yaz ilk kez yazlık mekana taşınanlardan. İstanbul'da kulüp olarak başarılı bir sezon geçiren Klein, yazlık kapılarını Bardakçı koyunda açtı. Burak Yön ve İsmail Alper'in işbirliği ile daha da yükselen Klein yaz boyunca birçok başarılı DJ'i de ağırlayacak.

Tarkanın 10 numarasına yapılan eleştiriler

Geçtiğimiz haftasonu Eva Klein'in açılış gecesi oldukça kalabalıktı. Eva Klein de geceyi uzatanlar özellikle arka bölümde yer alan muzzam manzarada güneşin doğuşunu izleyebilecek. Bu arada İstanbul'da kalanları da unutmayan Klein ekibi Nuteras'ın olduğu yerde 6 temmuz da Klein Garten olarak kapılarını açacak.

SESS TÜRKBÜKÜ

Eğlence hayatında 6 yılı geride bırakan Sess markası Türkbükü'nün tırmanışa geçmesinin en önemli sebeplerinden.

Tarkanın 10 numarasına yapılan eleştiriler

Bu yıl iskele bölümündeki alanda daha çok kişiye hizmet verecek olan Sess Türkbükü, Yüksel Yılan'ın başarılı ekibi ve titizliği ile çizgisini bozmayan mekanlar arasında yer almaya devam ediyor. DJ Can Parlak'ın müzikleri bu sene yine Sess müdavimlerini eğlendirecek.

GALEN

Geçtiğimiz yaz hizmet vermeye başlayan Galen Hotel Beach Restoran bu sezona iddalı girenlerden. Aylar öncesinden hazırlıklara başlayan Galen'in bu yaz restoran kısmı da dikkat çekiyor ve menüsüyle oldukça ilgi görecek gibi gözüküyor.

Tarkanın 10 numarasına yapılan eleştiriler

Didem Özgen'in işlettiği Galen'de bardaklardan beach'de bulunan yastıklara kadar her ayrıntı özenle seçilmiş. Akşam yemeği sonrası gece kulüp atmosferine de dönecek olan Galen'de 25 Haziran'dan itibaren belirli tarihlerde Mahmut Orhan kabinde estirecek.

ÇİLEK TÜRKBÜKÜ

Bu yaz sezonu İstanbul'dan kulüp olarak taşınan bir diğer mekan da Çilek oldu. Geçtiğimiz yıllarda Yalıkavak'ta sadece gündüz beach partileri ile dikkat çeken Çilek, bu yıl Türkbükü'ne taşınarak gece kulübü hizmeti de verecek.

Tarkanın 10 numarasına yapılan eleştiriler

Berksan ve İbrahim Çakmak'ın işbirliği ile yukarı tırmanan Çilek, 26 Haziran'da dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni Gianluca Vacchi beach partide kabinde ağırlayacak.

ALAÇATI İNSULA

Geçtiğimiz kış sezonu Alaçatı'da en çok iş yapan otel ve restoran hizmeti veren İnsula, daha ikinci yaz sezonu olmalarına rağmen oldukça talep görüyor.

Tarkanın 10 numarasına yapılan eleştiriler

Detay konusunda oldukça başarılı olan İnsula, hizmet konusunda da gerçekten çok titizler. Haftasonları kaliteli müzik gruplarının yer aldığı İnsula, Alaçatı'nın en çok dikkat çeken restoran ve butik oteli diyebilirim. Alaçatı'nın organik reçelleri eşliğinde 'pişi'li ve çok çeşitli kahvaltısı için önceden yer ayırtmanızı tavsiye ederim. Akşam yemeklerinde ambiyans konusunda tam bir Ege'li olan İnsula'da vişneli yaprak sarma, avakadolu enginar, meşe odunu ile tütsülenmiş midye tempura damak zevki tavan yapmışların vazgeçilmezi.

ALAÇATI ESNAF

Alçatı'nın en eğlenceli mekanlarından biri olan Esnaf Alaçatı, meyhane formatında olan birçok mekana fark atıyor. Turizm alanında başarılı işlere imza atmış Feyzan-Atilla Bingöl çifti Esnaf'ı geçen yaz hayata geçirmiş.

Tarkanın 10 numarasına yapılan eleştiriler

Lezzet konusunda Ege ve Güneydoğu mutfağını sentezleyen Esnaf 'ın Türkçe müzikli eğlencesi de çok meşhur. Yemekler bittiği anda birçok insan sokakta geçenlere aldırış etmeden masaların üstüne çıkıp kurtlarını döküyor.


BİR BURUK BABALAR GÜNÜ


Pazar günü Babalar Günü... Gölgesinde bile kendinizi güvende hissettiğiniz, sadece varlığından dolayı kendinizi güçlü kıldığınız... Bazen de kimseye ihtiyacınızın olmadığını, en korunaklı alanda yaşadığınızı bildiğiniz.
3 yıl evvel babasını kaybeden biri olarak böyle günlerde insanın içi burkuluyor. Gün ha yağdı ha yağacak bulutları ile doğuyor. Hep söylemişimdir, tek güne sığdırılmış günleri oldum olası sevemedim. Hayatta onlar varken kıymetini bilmeniz ve her gün Babalar Günü ya da Anneler Günü'ymüş gibi onlara özel hissettirmek, yaşatmak gerekiyor. Çünkü gerçekten 'kıymet' kelimesini üstüne basa basa en çok vermemiz gereken en kutsal varlıklar onlar...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder