Siyaset Tanrıverdi: Muhalefet desteksiz atıyor
Paylaş
Tanrıverdi: Muhalefet desteksiz atıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Seçimlerin ardından yapacakları ilk işin "ileri demokrasiyi" gerçekleştirmek olacağını" söyledi.

Tanrıverdi, partisinin Manisa milletvekili adaylarıyla Saruhanlı ilçesindeki seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı.
Açılışta, aralarında Tanrıverdi’nin de bulunduğu AK Parti Manisa milletvekili adayları AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Recep Çımat tarafından tek tek tanıtıldı.

Haberin Devamı

Tanrıverdi, aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, milletvekili adaylarını "yüzlerine maske takmadan", gerçek yüzleri ve kimlikleriyle tanıttıklarını belirterek, "Bizim adaylarımız millete hizmet için yola çıkmaktadır. Adaylarımızı tanıdınız, bunlar sizin öz evlatlarınız. Bunlar sizin içinizden çıktı. Bunlar Ergenekoncu değil, çete ve mafyayla ilişkileri yok. Bunlar genç, dinamik, delikanlı, cesur ve insanımız için hizmete koyulmuş arkadaşlarımızdır" dedi.
Seçimden sonraki ilk işlerinin Türkiye’de "ileri demokrasiyi" hayata geçirmek olacağını ifade eden Tanrıverdi, şunları söyledi:

"Seçimden sonra Ankara’ya gittiğimizde yapacağımız ilk iş, ileri demokrasiyi gerçekleştirmek olacak. Çünkü, ülkemizde kimi sorunlardan söz ediyorsak, bunların üstünü kazıdığımızda altında demokrasi açığının ya da boşluğunun olduğunu görürsünüz. Dolayısıyla Türkiye gerçek demokrasiyle buluştuğu an, sorunlar sıfır noktaya inecektir. Bizim sevdamız insanımızdır, Türkiye’mizdir. Bunun için elbette daha yaşanılabilir bir çevreyi ve marka şehirleri oluşturmak zorundayız. İnsanlarımızı refah düzeyini artırmak için büyük ekonomiyi meydana getirmeliyiz. İnsanımız artık ekonomik ve sosyal olarak da sorun yaşamamalıdır.

Haberin Devamı

Biz bu vaatlerimizi söylerken desteksiz atmıyoruz. Anamuhalefet liderinin söylediği gibi doğru olmayanları, halkı kandırma adına söylemiyoruz. Çünkü bizim 8,5 yıllık icraatlarımız ortadadır. İnşallah bu icraatlarımız geleceğimizin önemli teminatı olarak milletimiz tarafından anlaşılmış ve algılanmıştır. Sandıkta da tescil edilecektir. Zaten iktidar olamayacağını bilenler, gerek anamuhalefet, gerekse yavru muhalefet partileri, ’Nasıl olsa iktidar olamayacağız. AK Parti’nin eteğinden ne kadar çekebilirsek çekelim, ülkeyi kaosa nasıl sürükleyebiliriz’ diye düşünerek desteksiz atışlarını devam ettirmekte, iftiralarını sürdürmekte, hayal ürünlerini ortaya koymakta, boş vaatlerle kampanyalarını sürdürmektedirler."

Tanrıverdi, CHP ve MHP’nin daha önce iş başına geldiğini, ancak hiçbir işi beceremediklerinin herkesçe görüldüğünü savunarak, şöyle devam etti:
"(Geldi İsmet, kesildi kısmet) dönemine girmek istemiyorum. Türkiye’nin 70 sente muhtaç edildiği dönemleri bunların yönettiğini biliyoruz. Özellikle yavru muhalefet partisinin ’Biz ürkek, değiliz erkeğiz’ sloganlarıyla yola çıkıp TBMM’de nasıl çaresizce oturduklarını, suskun puskun kaldıklarını, söylediklerini yuttuklarını hepimiz biliyoruz. Bunların faturasını 2002 seçimlerinde kestiniz, 2007 seçimlerinde de kestiniz, şimdi inanıyorum ki artık 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde de biletini keseceksiniz. Bir daha da yola çıkamayacaklar."

Haberin Devamı

Konuşmasının ardından partisinin Manisa milletvekili adaylarıyla birlikte seçim irtibat bürosunu, kurdelesini keserek hizmete açan Tanrıverdi, daha sonra esnafı ziyaret etti.

Tanrıverdi, ilçede yol üzerinde kilit parke taşı döşeyen belediye işçileriyle bir süre sohbet etti, sonra yola kilit parke taşı döşedi.
Kapalı pazaryerini de gezen Tanrıverdi, lokma döken kadınlara yardım etti, vatandaşlara lokma dağıttı.
Tanrıverdi, bir büfeden tatlı satın alarak programını izleyen gazetecilere ikram etti.

Haberin Devamı