Nedim Şener Tankların namlusu şimdi doğru yönde
HABERİ PAYLAŞ

Tankların namlusu şimdi doğru yönde

Haberin Devamı

Fetulahçı Terör Örgütü üyelerinin 15 Temmuz gecesi Türk halkının üzerine çevirdiği tank namluları şimdi doğru yöne döndü; hedef terörle mücadele.

Türk Silahlı Kuvvetleri, “Türkiye’nin müttefiki!” Amerika Birleşik Devletleri’nin silahlandırıp eğiterek desteklediği terör örgütü PKK/YPG tarafından işgal edilen Afrin’e yönelik operasyona başladı. Önceki gün başlayan “Zeytin dalı” operasyonu 2016 yılındaki Fırat Kalkanı’ndan sonra en büyük askeri harekat.

Savaş değil terörle mücadele

“Zeytin dalı” operasyonu Türkiye’nin 2015 yılında Diyarbakır Sur’dan başlattığı terörle mücadele planının devamı olarak görülmelidir. Fetulahçı Terör Örgütü’nün Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki asker ve polis üyelerinin göz yummasıyla terör örgütü PKK’nın cephaneliğe çevirdiği Sur’dan başlayan süpürme harekatı Fırat Kalkanı’ndan sonra Afrin’de ‘Zeytin Dalı’ operasyonuyla devam ediyor. Birileri buna “savaş” diyor ama tekrar ediyorum Afrin’de yaşanan savaş değil terörle mücadeledir.

Hedef terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD/YPG tarafından işgal edilen alanın temizlenmesidir. Gerek hükümet gerek Türk Silahlı Kuvvetleri yaptıkları açıklamada bunu açık açık belirtiyorlar. Hedef, terör örgütü üyeleri ile bunların barınakları.

‘Barış’ kelimesi kirletiliyor

Yine birileri de PKK’nın Suriye topraklarında ABD’nin gözetiminde elde ettiği mevzileri açık açık savunmak yerine “barış” kavramını kullanıyorlar. Kendileri gibi düşünmeyenleri de “savaş taraftarı” diye suçluyorlar. Birincisi barış ancak bir ülke ile yapılır. Türkiye’nin karşısında bir ülke mi var, bir düşman mı var?

Hayır, ABD’nin “vekalet savaşında” maşa olarak kullandığı terör örgütü PKK var, teröristler var. Bu bir yana PKK kadın, çocuk demeden sivil vatandaşları, öğretmen, doktor, mühendis demeden kamu görevlilerini, polis, asker, korucu demeden güvenlik görevlilerini şehit ederken ağzını açmayanlar şimdi terörle mücadeleye karşı “barış” kelimesini ağızlarına alıyorlar.

Türk halkı kadar barışı isteyen yoktur ama emperyalist güçlerin maşası olmuş terör örgütünün ülkesini bölmesine izin vermez. Afrin operasyonu birilerine emperyalistlerin yüzünü bir kez daha göstermiş olmalı.

PKK/YPG’liler söylüyor “ABD bizi sattı” diye. Bu küresel oyun içinde kirlenen “barış” kelimesi oluyor. Barışı savunmak için önce barışı zehirleyen terör örgütü PKK/YPG’nin saldırılarına onurlu bir karşı çıkış gerekir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder