Magazin Tanju Babacan'ın annesi hayatını kaybetti

Tanju Babacan'ın annesi hayatını kaybetti

Paylaş
Tanju Babacan'ın annesi hayatını kaybetti

Moda dünyasında kırmızı sakallarıyla tanınan Tanju Babacan annesini kaybetti

Alzheimer hastası olan annesi Kevser Babacan'ın üzerine titreyen ve ona duyduğu sevgiyi her fırsatta verdiği röportajlarda sözleriyle belirten modacı Tanju Babacan, acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.





'ANNEM BENİ KIRMIZI SAKALLARIMLA TANIYOR'

Tanju Babacan aylar önce katıldığı Renkli Sayfalar programında "Annem Alzheimer hastası. Sadece çok dikatini çeken şeyleri hatırlıyordu. Beni unutmasın diye sakallarımı kırmızıya boyattım. Beni kırmızı oğlum diye severdi" açıklamasını yapmıştı.

Annnesini bir an olsun yalnız bırakmayan Tanju Babacan, onun bütün bakımıyla da kendisi ilgileniyordu.

GÜLBEN ERGEN VE NİHAT ODABAŞI DA INSTAGRAM'DAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Acı haberin ardından fotoğrafçı Nihat Odabaşı Instagram hesabından Tanju Babacan ve annesinin fotoğrafını paylaştı.

Şarkıcı Gülben Ergen de ikilinin fotoğrafını paylaşıp altına "Annesinin can oğlu... Annesinin elini, ayağını, yüreğini sarıp sarmalamasını bilen oğlu... Annesinin hastalığı ile alzheimer hastalığına aylardır başının yüreğinin tepesinde taşıyan oğlu... Bugün biz Kevser Teyzemizi , o anacığını kaybetti. Derin bir üzüntü ile sabır diliyorum. Bir o kadar da derin bir gururla böylesi iyi bir evlat olduğunu bildiğim için burnumun direği sızlıyor yazarken. Biliyorum ki bizden tek beklentisi dua Sözümüz olsun sana can evlat Tanju Babacan duamız önce anacığına, sonra ana kıymetini bize böylesi güzel anlatan sana..." notunu düştü.

GÜLBEN ERGEN'İN O PAYLAŞIMI:



NİHAT ODABAŞI'NIN O PAYLAŞIMI:



Haberin Devamı