Osman Şenher Tam çöktü
HABERİ PAYLAŞ

Tam çöktü

Galatasaray’ın büyük camiası, büyük taraftarı üst üste böyle yenilgilere alışık değil. Geçen maç Karabük dün gece Ankaragücü, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisinin de ne olacağı meçhul. İnsanların içi kan ağlıyor. Ne tüzük ne Riva ne de şirketleşme umurlarında değil. Takım rezaletin de ötesi. Arda ile Baros olmasa belki de bu takım kümede kalabilmek için oynar. Yönetim geçen sene olduğu gibi bu yıl da yanlış hesap yaptı.

[[HAFTAYA]]

Geçen yıl devre arası Nonda gitti, şampiyonluğu da yanında götürdü. Bu sezon ise Misimovic, Lorik Cana, Pino, İnsua ve Serdar Özkan’ı transfer edenler bu futbolcularla ligde başarılı olamayacaklarını hesaplamaları lazımdı. Gitti Galatasaray’ın paraları. Ondan vazgeçtim, camia bölünüyor. Sevginin zerresi kalmamış.

Haberin Devamı

Tribünler bölündü. Bir kısmı “Rijkaard istifa” diye bağırıyor, ötekiler ise “İmparator Fatih Terim.” Yumruklar havada uçuşuyor. Bunu da geçtim... Herkes birbirine küs. Kulübün basınla ilişkileri hiçbir dönem bu kadar kopmamıştı. Zaten spor sayfalarında Galatasaray’a ayrılan yerden anlaşılıyor.

Başkan Adnan Polat kırgınlıkları bitirici hamleler yapmıyor. Gerek de duymuyor. Nasıl olsa 1.5 yıl daha başkan. Galatasaray’da olağanüstü kongre falan olmaz. Bundan eminim. Kesin olarak söylüyorum. Herhalde bir bildiği var diye düşünüyorum. Ama unutmaması gereken birşey var... Zamanında bu tribünler nur içinde yatsın efsane Başkan Özhan Canaydın’a bile çok büyük tepki göstermişti. Neler çektiğini biliyorsunuz. Başkan Adnan Polat’a “dikkat” diyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder