Spor Taiwo transferi zora girdi

Taiwo transferi zora girdi

Paylaş
Taiwo transferi zora girdi

Marsilya'nın Nijeryalı sol beki Taye aiwo'nun takımdaki geleceği belirsizliğini korurken, transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya’daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Nijeryalı futbolcuyu uzun zamandır yakından takip eden Fenerbahçe’nin, başarılı savunma oyuncusuna yıllık 3.5 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Taiwo’nun bu teklife sıcak baktığı ve prensip olarak kabul ettiği öğrenilirken, Şampiyonlar Ligi garantisi verilmesine rağmen İtalyan devi AC Milan’ın da kendisiyle yakından ilgilenmesi 25 yaşındaki oyuncunun aklını karıştırdığı ifade edildi.

’allnigeriasoccer.com’ adlı internet sitesinin haberine göre Nijeryalı yıldızın Milan’a gitmesindeki en büyük engel Avrupa Birliği vatandaşlığına sahip olmaması olarak gösteriliyor.

TAİWO'YU ALAN 1.5 MİLYON EURO CEZA ÖDEYECEK

Haberde İtalyan kulübü yetkililerinin Taiwo’ya Fransız pasaportu olması halinde daha sıcak bakabileceklerine dikkat çekilirken, başarılı savunma oyuncusunun Portekiz kulübü Benfica’ya daha yakın olduğunun altı çizildi.

Haberde ayrıca Lizbon ekibinin Nijeryalı sol bek ile Mart ayında 4 yıllık ön anlaşma imzaladığı ve Taiwo’ya 1.5 milyon Euro’luk imza parası verdiği yazıldı.

Başarılı savunma oyuncusu, başka bir kulüple sözleşme imzaladığı takdirde Benfica’ya ceza ödemek durumunda kalacak.

Uğur DEMİRKIRDI/DHA

Haberin Devamı