Siyaset Tahliye olduktan sonra ilk durağı neresi oldu?
Paylaş
Tahliye olduktan sonra ilk durağı neresi oldu?

Ergenekon Davasında bugün açıklanan karar ile 12 yıl 6 ay hapis cezası alarak tahliye olan CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Ankara'da Başkent Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret etti

Tahliye olduktan sonra İstanbul'dan karayoluyla Ankara'ya gelen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Başkent Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret etti. Haberal'ı, burada hastane çalışanları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Haberin Devamı

HABERAL: TEMENNİ EDERİMKİ BU DÖNEM GEÇSİN

Başkent Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret eden Mehmet Haberal, "Ben bugün çok şükür buraya geldim. Ama buruk geldim. Temenni ederim ki bu dönem geçsin, arkadaşlarımız, oradaki masum insanlar da çıksın" dedi.

Başkent Üniversitesi Hastanesi'ni ziyareti öncesinde açıklamada bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, şöyle konuştu: "Ben her zaman ülkemle, milletimle gurur duyuyorum. Ben bugün çok şükür buraya geldim ama buruk geldim. Temenni ederdim ki, oradaki bütün arkadaşlarımla beraber çıkalım. Ülkemiz bir dönemden geçiyor. Temenni ederimki bu dönem geçsin, arkadaşlarımız, oradaki masum insanlar da çıksın. Hepimiz özgürlüğümüzün kıymetini çok iyi bilelim. Ülkemize de hizmet edelim."

Haberin Devamı

DHA