Türkiye (Son Dakika) Taciz iddiası üzerine linç edilmek istendi

Taciz iddiası üzerine linç edilmek istendi

Paylaş
Taciz iddiası üzerine linç edilmek istendi

Gaziantep'te bir erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen Suriyeli, mahalle sakinleri tarafından linç edilmek istendi

Akşam saatlerinde Yeditepe Mahallesi’nde Suriyeli bir şahsın 11 yaşındaki bir erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunduğunu iddia eden aile, durumu polise bildirerek şikayetçi oldu. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olayla ilgili Suriyeli bir genci gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Olayı duyarak mahallede toplanan kalabalık bir grup, olaya tepki göstererek Suriyeli şahsın evinin önüne geldi. Burada Suriye plakalı bir aracı taşlayan gruba polis ekipleri müdahale etti. Öfkeli kalabalık şahsın evini de taş yağmuruna tutunca olay yerine çevik kuvvet çağrıldı. Kısa sürede mahalleye gelen çevik kuvvet ekipleri çevre güvenliği alarak, binaya kimseyi yaklaştırmadı.

Bu sırada evden çıkan Suriyeli şahıslar kalabalığa tepki gösterince olaylar yeniden büyüdü. Araya giren polis öfkeli kalabalığı güçlükle sakinleştirirken, olay çıkarmaya çalışan Suriyelileri gözaltına almak istedi. Polis otosuna götürülen şahıslar, öfkeli kalabalığın elinden güçlükle kurtarıldı. Polis otosuna alınan 3 Suriyeli, mahalleden uzaklaştırıldı.

Haberin Devamı

Olaylarda Suriye plakalı bir otomobil kullanılamaz hale gelirken, polis olayların büyümemesi için mahallede güvenlik önlemlerini artırdı.

İHA