Faik Gürses Tabata masör mü oldu?
HABERİ PAYLAŞ

Tabata masör mü oldu?

Yardımlaşmanın, presin, hatta daha da ileri gidersek Beşiktaş’ta laubaliliğin doruğa ulaştığı bir karşılaşmaydı Manisa’daki. Savunma hattının iyiden iyiye pozisyon vermesinin altında yatan gerçek Siyah- Beyazlılar’da “Çok iyi maç oynadık, çok maç üst üste kazandık, puan kaybetsek de olur” havasının esmesiydi.

Savunmanın göbeğinde görev yapan Sivok- Ferrari, Fink ve Ekrem’deki düşüş, buna karşılık Nihat’ın gol pası dışında vuruş beceresindeki kötü görüntüsü Beşiktaş’ın karşı kaledeki etkisizliğini artıran faktörlerdi. En iyisi İbrahim Toraman’dı dersem, Beşiktaş’ı kısa yoldan tarif etmiş olurum.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin Nobre’yi oyuna sokup çift santrfora dönerek karşılaşmayı kazanma adına yaptığı hamle takımı azıcık ucundan ateşledi, ama bu değişiklik de golü getirmekten uzaktı. Beşiktaş büyük paralar verip bir 10.5 numara aldı. Sanıyorum, Ümraniye’de ve deplasmanlarda Beşiktaş’ın masörü İlie’ye yardım ediyor. Tabata’yı ocak ayında kiraya verseniz bu durumda futbolcu olarak kimse almaz. Böyle maçlarda da süre alamıyorsa “ilişiği kesik” kağıdını vermekten başka çare yoktur.

Manisaspor maçı Beşiktaş adına her çıkışın bir inişi vardır sözünü hatırlattı. Gereken yerde puan kapatan Beşiktaş’ın şu andaki tarifi “Geriye dön! Marş marş!” tır. Tebrikler Mesut Bakkal. Manisa’ya oynattığın şahsiyetli futbol için.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder