Yaşam Suzuki'nin yıldızı: Yeni Swift

Suzuki'nin yıldızı: Yeni Swift

Paylaş
Suzuki'nin yıldızı: Yeni Swift

Suzuki'nin yıldızı: Yeni Swift

Auto Show 2010’da 6. salonda 986 metrekarelik standıyla bulunan Suzuki’nin yıldızı ise "Yeni Swift" olacak.

Haberin Devamı

İstanbul Auto Show Otomobil Fuarı’nın dünya otomotiv fuarları takviminde saygın bir yere sahip olduğunu vurgulayan Suzuki Türkiye Murahhas Azası Ali Savcı, birisi yeni olmak üzere toplam 6 modellerini Suzuki standında otomobil tutkunlarıyla buluşturduklarını söyledi.

Yakın gelecekte Türkiye yollarında görülecek modelleriı potansiyel kullanıcılara önceden tanıtılmasının önemine değinen Savcı, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon değerlerine sahip olan Alto modelinin ve "Yeni Swift"in fuardaki iddialı modelleri arasında öne çıkacağını kaydetti.

Savcı, "Suzuki olarak bu yıl fuarda ziyaretçileri, ’Yeni Swift’ modeli ile tanıştırdık. Suzuki’nin genç, dinamik yüzünü ve yükselişini simgeleyen ’Yeni Swift’in tüm Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de büyük beğeni kazanacağına inanıyorum. İlk kez 1983 yılında Avupada satışa çıkan Swift’in, geçirdiği 27 yıl ardından halen en çok ilgi gören modellerin başında yer alıyor. 2011 yılı başında 1,2 litre motor seçeneği ile Türkiyede satışa sunacağımız ’Yeni Swift’i bekleyen hayranlarının olduğunu bilmek memnuniyet verici. Avrupa’da yapılan lansmanın ardından çok sayıda telefon ve e-posta aldık" diye konuştu.

Haberin Devamı

Savcı, Suzuki Swift’in Avrupada 100 bin adet, Türkiyede ise bir yılda 2 bin 500 adet satış hedefi olduğunu sözlerine ekledi.