Türkiye (Son Dakika) Sütyenden çalıntı kolye çıktı

Sütyenden çalıntı kolye çıktı

Paylaş
Sütyenden çalıntı kolye çıktı

Adana'da 25 yaşındaki Mehmet Çetin ile ağabeyi 26 yaşındaki Tekin Çetin'in girdikleri apartman dairesinden çaldıkları altın kolye kız arkadaşları 17 yaşındaki Atiye K.'nin iç çamaşırından çıktı

Olay, merkez Çukurova ilçesinin Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Mehmet ve Tekin Çetin kardeşler, kiralık otomobil ile yanlarına Mehmet Çetin'in kız arkadaşı Atiye K.'yi de alıp, Güzelyalı Mahallesi'ne gitti. Atiye K. gözcülük yaparken Çetin kardeşler, Turgut Hiçyakmazer'in evine açık balkon kapısından girip yatak odasındaki altın küpe ve kolyeyi çalıp kaçtı.

Haberin Devamı

Olayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine eve gelen polis görgü tanıklarının verdiği bilgi üzerine hırsızlık şüphelilerinin kaçtığı otomobil takibe aldı. Polisi takibe sonucu yakalanan otomobilde bulunan Mehmet Çetin ile sevgilisi Atiye K. gözaltına alındı, Tekin Çetin'in ise kaçtığı anlaşıldı. Yapılan aramada evden çalınan altın küpeleri kulağına taktığı belirlenen Atiye K.'nın sütyeninin içine koyduğu altın kolye de yapılan arama sonucu bulundu.

Atiye K., takıların annesi Seher K.'ya ait olduğunu iddia ederek hırsızlık iddialarını kabul etmedi. Karakola çağrılan Seher K., kızının Mehmet Çetin tarafından hırsızlık yapmaya zorlandığını, takıların ise kendisine ait olmadığını söyledi.

5 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen Mehmet Çetin ile Atiye K. ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanırken Tekin Çetin'in yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)

Haberin Devamı