Spor Susiç: Bu galibiyet gerekliydi

Susiç: Bu galibiyet gerekliydi

Paylaş
Susiç: Bu galibiyet gerekliydi

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Safet Suşiç, İran karşısında aldıkları galibiyete ilişkin, "Maç boyunca daha üstün oynadık, daha fazla pozisyona girdik. Bu galibiyet, ülkemize başımız dik dönebilmek için gerekliydi" dedi.

F Grubu’nda İran’ı 3-1 mağlup ederek, Dünya Kupası’ndaki ilk galibiyetini elde eden Bosna Hersek’in teknik direktöre Susiç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyet ve sergiledikleri iyi oyundan dolayı futbolcularını kutladı.

Haberin Devamı

Suşiç, maç boyunca üstün oynadıklarını ve daha fazla pozisyona girdiklerini belirterek, "Bu galibiyet, ülkemize başımız dik dönebilmemiz için gerekliydi. Tabii ki bu sonuçtan memnun olduğumu söyleyemem. Biraz daha fazla şansımız olsaydı, daha iyi oynasaydık ve daha az hakem hataları yapılsaydı son 16 takım arasına kalırdık" diye konuştu.

Suşiç, "Milli takıma veda ediyor musunuz" sorusuna ise şu cevabı verdi:
"Bu, benim Dünya Kupası’ndaki veda maçımdı. Bir daha olmayacağı için üzgünüm. Bazen özgür olmak da güzeldir. Ben, şimdi özgürüm, kendi kaderime kendim karar veriyorum. Şu an için ’ne kalıyorum, ne de gidiyorum’ diyebilirim. Şu an bu soruya cevabım olsa, bunu sizinle paylaşmaktan memnuniyet duyardım. Milli takımdan ayrıldığım gün, çok üzgün olacağım."
Maçın ardından kamp yaptıkları Guaruja şehrine dönecek olan Bosna Hersekli futbolcular, yarın Sao Paulo’dan kalkacak uçakla önce Münih’e, oradan Saraybosna’ya gelecek.

Haberin Devamı

AA