Magazin Survivor'da Anıl ile Ogeday'ın evlilik ve gramafon sorusu gülme krizine soktu

Survivor'da Anıl ile Ogeday'ın evlilik ve gramafon sorusu gülme krizine soktu

Paylaş
Survivor'da Anıl ile Ogeday'ın evlilik ve gramafon sorusu gülme krizine soktu

Dün TV 8'de ekranlara gelen Survivor'da ödül oyunundan sonra 'Bil Bakalım' adlı eğlence ve bilgi yarışması yapıldı. Yarışmaya Ogeday'ın gramafon sorusuna verdiği yanıt ile Anıl'ın evlilik ile ilgili Acun Ilıcalı'ya sorduğu soru, ekran başındakileri gülme krizine soktu

Survivor 2017 dün gece yine renkli ve heyecanlı anlara sahne oldu. TV 8'in sevilen programı Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı piknik ödülü için mücadele etti. İzleyenleri ekran başına kitleyen karşılaşmayı ünlüler kazandı.

Ödül oyunundan sonra ise soruların sorulup cevaba en yakın tahmini bilenin kazandığı 'Bil Bakalım' yarışması yapıldı.

GRAMAFONUN PATENTİ KAÇ YILINDA ALINMIŞTIR?


Genel olarak bu bölümdeki 'Bil Bakalım', Survivor'da en uç cevapların verildiği yarışma oldu. Düne damga vuran sorular arasında Ogeday ve Şahika'nın karşı karşıya geldiği 'Gramafonun patenti kaç yılında alınmıştır?' sorusu vardı. Ogeday bu soruya 1496 derken, Şahika ise 1017 cevabını verdi. Acun Ilıcalı'nın gülme krizine girdiği bu sorunun cevabında, Ogeday kendini 'İlk üniversite 1080 yılında varmışi bu da olabilir' şeklinde savunurken, Şahika ise 'Poşet çay bile 1019 yılında çıkmamış mıydı' diye cevap verdi. Sorunun doğru cevabı ise 1887'ydi.


LAS VEGAS'TA YILDA KAÇ DÜĞÜN YAPILMAKTADIR?


Diğer bir gülme krizine sokan soru ise 'Las Vegas'ta yılda kaç düğün yapılmaktadır?' oldu.
İlhan Mansız ve Anıl'ın karı karşıya geldiği yarışmada soru sorulduğuktan sonra kafası karışan Anıl, Acun Ilıcalı'ya 'Bir kişi evleniyor ona göre baz alacağım değil mi?' diye sorunca, Acun Ilıcalı ise 'Düğün sayısını soruyoruz davetli sayısı veya evlenen insan sayısını değil, 3 kişi evlenmiyordur tahminen' şeklinde cevap verdi.
Bu soruya Anıl 4 bin, İlhan Mansız ise 12 bin 500 dedi. 100 bin doğru cevap ile Anıl turu kazandı.





BİL BAKALIM ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?


Ödül oyunu en yakın cevapları tahmin eden Ogeday kazandı ve ödülünü afiyetle yedi.

Haberin Devamı