Magazin Sürpriz aşk

Sürpriz aşk

Paylaş
Sürpriz aşk

Ünlüler dünyasında yine büyük bir aşkın meşalesi tutuştu

Yavuz Bingöl ve Nehir Erdoğan, yaklaşık iki ay önce başlayan beraberliklerinin ateşini Paris’te yaptıkları romantik bir tatille iyice alevlendirdi.

Haberin Devamı

AŞKIN MAZİSİ 2 AYI BULUYOR

İşte bir aşk bombası daha! Türk Halk Müziği'nin en sevilen isimlerinden Yavuz Bingöl ve oyuncu Nehir Erdoğan'ın aşkı, magazin gündemine bomba gibi düşecek. Birbirlerine sırılsıklam âşık olan çiftin yaklaşık 2 ay önce birliktelik yaşamaya başladıkları, ancak ilişkilerini bugüne kadar herkesten gizledikleri ortaya çıktı.

'BU AŞK EVLİLİĞE GİDER' DİYEN ÇOK

Birkaç hafta önce âşıklar şehri Paris'e uçan ve baş başa romantik bir tatil geçiren çiftin ilişkilerini ne zaman açıklayacakları şimdiden merak konusu oldu. Bilindiği üzere Yavuz Bingöl oyuncu Burcu Kara, Nehir Erdoğan ise Rıza Kocaoğlu ve Mustafa Altıoklar ile aşk yaşamıştı.

NEHİR EVLİLİĞİN EŞİĞİNDEN DÖNMÜŞTÜ

Nehir Erdoğan, yönetmen Mustafa Altıoklar ile yıllarca süren birlikteliğinde evliliğin eşiğinden dönmüştü. Ardından oyuncu Rıza Kocaoğlu ile beraberlik yaşayan Nehir Erdoğan bu ilişkisinde de aradığı mutluluğu bulamamıştı. Yavuz Bingöl ise oyuncu Burcu Kara’dan ayrıldıktan sonra ciddi bir ilişkiyle gündeme gelmemişti.

Haberin Devamı

Habertürk