Dr. Haydar Dümen Süpheyle yaşanmaz
HABERİ PAYLAŞ

Süpheyle yaşanmaz

Kadın-erkek ilişkilerinde tartışmalar olabilir, sevgi artarak çoğabilir. Dozunda kıskançlık belki sevgiyi daha da artırır, pekiştirir ama fazlası her şeyde olduğu gibi zarar. Sevdiğiniz kişiyi sürekli kıskanarak, ondan şüphe ederek yaşarsanız aşk ya da mutluluktan eser kalmaz. Çünkü kıskançlık aşkı kemirir ve çürütür, elleriniz boş kalır...


GÜNÜN SORULARI

Gözüm hep başka kızlarda

2 yıldır kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Ama gözüm sürekli dışarıdaki kızlarda. Onlarla sürekli seks yapmak istiyorum.

CEVAP


‘Ah bu gönül şarkıları...’ Bu şarkıyı duydun mu değerli okurum? Anlaşılıyor ki bestecisi bu konularda iyi gözlemciymiş. Şarkıya gönülden şikayetle başlamış. Bu demektir ki yalnız senin başında olmayan bir sorunu dile getiriyor. Öte yandan ‘Gönül ota da b.k da konar’ gibi deyimler de var. Kızlar esir pazarında bekleyen cariye adayları değil. Gönülle gözler bu konularda aynı kuyularda koşar. Göz seçer, gönül onu yatak odasına çeker. Ne gerek var hayal ve fantezilere? İşte düştün bir sonsuz özgürlüğe. Okyanustasın. Dal çık, kulaç at, başını denize sok. Havaya bak. Kendini fantezilerin kucağına at. İster bir sandalda ister bir yatta yat ki ne yat! Her kız prenses, falanca bir başkası, şu okurumuzun komşusu hepsi emrinde. Topla kızları al odana. Geceni gündüzünü indir mastürbasyonun düzüne. Alamadım, veremedim, ben bu işe akıl erdiremedim. Haydi yolun açık olsun. Nereye kadar bu yolculuk? Evleninceye kadar. Tabii ki bunun da var faturası. Evliliği içine sindirememe, gözünü kadınlardan kızlardan indirememe. Aç gözlülük böyledir. Sonunu çok pahalı ödetir.

[[HAFTAYA]]

Penisimi çekerek büyütür müyüm?

18 yaşındayım. Penisimin küçük olduğunu düşünüyorum. 1 hafta boyunca çekerek uzatmaya çalıştım. Uzar mı, uzamaz mı? Devam edeyim mi size sormak istedim. Bana bir yol gösterir misiniz?

CEVAP


Değerli okurum, penisin kökü içeride çelikten halatlarla bağlı bir yapıya sahip değildir. O da her organ gibi etten, sinirden oluşmuştur. Yine her doku gibi kanla beslenir. Organlar çektikçe uzasa (Aman Tanrım, iyi ki uzamıyor) bazıları penislerini 30 santime çıkarırdı!!! Çünkü sahibinin gözü doymaz. Yetersizlik komplekslerini penisinin büyüklüğüyle gidermeye çalışırdı. Üstelik canlı dokular böyle zorlamalara gelmez. İç yapı bağlantıları bozulur. Ne edelim, ne diyelim, kendimiz pişirip kendimiz yiyelim. Bu konularda bilgilendirme ve öğretiler pek olmadığından biz dört elle sarılıp bu köşede eğitime devam edelim. Değerli okurum, senin benzerlerin var. Sen çekerek uzatanlar grubundasın. Penisine ağırlık bağlayıp sandalyede oturarak uzatmaya çalışanlar, Tao seksi yöntemi diye eski masalları günümüzde bir tür öğreti gibi yutturanlar, kalınlaşsın diye iple dibinden bağlayıp dolaşanlar, dışarıdan iri görünmesi için pantolonun içine bir şeyler koyanlar (Plajlardaki ayrı)... Ben daha neler neler gördüm. Değerli okurum, bu bilgilerden sonra sana döndüm. Ve işte son sözüm: Bir daha sakın ha!.. Eğer 2 ay içinde bazı aksamalar yaşarsan bir üroloji uzmanı aracılığıyla penis damar sistemlerini ölçtür.

***

Haberin Devamı

Hamile miyim?

18 yaşındayım. Penisimin küçük olduğunu düşünüyorum. 1 hafta boyunca çekerek uzatmaya çalıştım. Uzar mı, uzamaz mı? Devam edeyim mi size sormak istedim. Bana bir yol gösterir misiniz?

CEVAP
Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap ancak bir testle anlaşabilir.

Her ilişkide orgazm oluyorum

Sevgilimle haftada 1 gün buluşuyor, 8-9 kere ilişkiye giriyoruz ve ben her ilişkide orgazm oluyorum. Bu benim için normal mi?

CEVAP
İyi be kızım. Daha ne istiyorsun? Doğa seni donanımlı yaratmış. Sevgilin de biraz hızlı. İlişkiniz sürerse bu denklem biraz bozulacak. Eşinin o hızı biraz yavaşlayacak. Siz temponuzu kendinize göre ayarlayın.

Nişanlım çok kıskanç

Nişanlım çok kıskanç. Ona haber vermeden komşuya gitsem onu aldattığımı düşünüyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, mümkünse nişanı ve evliliği biraz daha uzat. Bu arada sözlün aklını başına toplasın. Bir kadına, kıza nasıl davranılır öğrensin. Hayatının geri kalanını düşün. Asla bir yanlış yapma. Çünkü geri dönüşü zor.

Gebe kalmış mıdır?

24 yaşındayım, nişanlıyım. Nişanlımla ilişkiye girdik, ben dışarı boşaldım. Ama nişanlımın vajinasında sperm kalmış olmasından korkuyorum. Adeti de bir hafta gecikti. Hocam ne yapalım?

CEVAP
Değerli okurum, gebelik olayı ihtimali var. Yazdıklarından yüzde 90 dolayında gebelik olmuştur diye düşünüyorum. Ama takdir edersin ki bu bir tahminden ibaret. Dileğim yüzde 10’da umarım olmamıştır. 5-10 gün sonra bir gebelik testi yaptırırsan olay karşına kesin olarak çıkar.

Artık ilişkiye girmek istemiyorum

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla her buluşmamızda ilişkiye giriyoruz. Ben ilişkiye girmek istemiyorum. Sebebi ne?

CEVAP
Değerli okurum, sebebi erken çıktığın bir yolda dış dünya ile iç dünyanın dengelerini kuramaman. İleride her şey senin istediğin gibi olacak. Ortada sorun yok. İstersen kız arkadaşına veda öpücüğü konduruver, daha da üstüne gitme.

Kocamla 6 yıldır ilişkiye girmedik

Kocamla 6 yıldır ilişkiye girmedik. Kocamı seviyorum ama çok ilgisiz. Bir çocuğum var. Benimle birlikte olmuyor ama kendi kendine boşalıyor. Kocam iktidarsız mı?

CEVAP
Sevgili okurum, eşini bir bütün olarak düşüneceksin. Beyniyle, bedeniyle, cinselliğiyle. O zaman şu soruyu soracaksın kendine: “Ben bu evliliği 50 yıl sürdürebilir miyim?” Kocanın istemesi koşuluyla tedavi olasılığı varsa yuvanız kurtulur. İnancım o ki bu evlilik çatırdıyor, önü bana karanlık görünüyor.

Kızlık zarım bozulmuş mudur?

16 yaşında kızım. Orgazm olmak için parmağımı vajinama soktum. 2 damladan az kan geldi. Sizce zarım patladı mı?

CEVAP
Sevgili okurum, zedelenmiş olabilir. Niye patlasın bomba mı?

Günde 3 kere yapıyorum ama... 17 yaşındayım. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Geçenlerde sıvı geldi. Kuş aşınmış. Kendimi alıkoyamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, aşındırmaya devam. Aşın, kaşın. Kaşındıkça aşınmaya devam. Günün birinde beton direklerin içeriden zedelensin. Yani duygular mastürbasyona yönelsin. Senin kadına hazırlıklı binan da çöksün. Sen kalk “Hocam ne yapayım?” diye sor. Ne yapacaksın? Aşınmayı korunmak için haftada ikiye ineceksin. Tabii ki rahat edeceksin, bu kadar basit.

Benimki büyük

14 yaşındayım, penisim 16 santim. Herkes küçük derken ben büyük diye utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, umarım fazla büyümez. Doğanın işine de fazla karışılmaz. Yarın da ne olunacağı bilinmez. Sen keyfine bak. Biraz daha büyü.

Sevgilime sarılınca sertleşiyor

17 yaşındayım. Sevgilime ne zaman sarılsam cinsel organımda sertleşme oluyor. Kız arkadaşım karşı cinsel isteğim yok ama nedense sertleşme oluyor.

CEVAP
Sevgili okurum, cinsel organın sertleşip sertleşmemesi insanın iradesine bağlı bir şey değildir. Bir tür içgüdüsel mekanizma diyebilirsin. Yani yavrum; sertleşmese daha mı iyiydi? Sertleşsin diye eczane eczane dolaşıp paraları döksen daha mı keyifliydi? Bari şu doğanın işine karışmayın. Bozmakta ustasınız.

GÜNÜN SÖZÜ
İnsan olmak zor zanaattir. Buz üstünde kaymaya benzer. Düşüp bacağınız kırmadığınız sürece ne mutlu size. H.D.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder