Dr. Haydar Dümen Şüpheden kurtulun
HABERİ PAYLAŞ

Şüpheden kurtulun

Haberin Devamı

Kızlık zarı söz konusu olunca kızlar korkuyor, erkekler merak ediyor. Kızlık zarının esnek olabileceğini unutuyorsunuz. Bazılarında ilk ilişkide zar kanıyor. Kiminde ise kanama olmuyor. Bu ilişkiye girildiğinin kanıtı değil. Artık şüphelerinizden kurtulun

Kızlığı bozuldu mu?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. 2 dakika sonra kan geldi. Daha sonra adet gördü. Acaba sevgilimin kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, bir ihtimal kanadı. Ama yarım mı kanadı, tam mı kanadı, bu da bilinmez. Şimdilik böyle kalın. Hesaplarınızı iyi yapın.

İlişkiye girmem gerekiyor mu?

22 yaşındayım. Bugüne kadar cinsel ilişkiye girmedim. Sadece seviştim. Aslında elime çok fırsat geçti ama ben yapmadım. Sizce ileride sorun yaşamamam için yapmam gerekiyor mu?

CEVAP

Bilmem oğlum. Ne fetva mekanizmasının başındayım, ne psikiyatrinin aşçıbaşıyım. Ben pişiremeyeceğim, siz self servis tabaklarınızı alacaksınız. Yemekleri ben sizin tabaklarınıza kepçe ile koymayacağım. Anlaşıldı mı?

Kızlar beni terk ediyor

20 yaşındayım. Kızlarla çabuk arkadaş oluyorum. Ama benden ayrılıyorlar. Her şeyim normal, bugüne kadar hiç cinsel ilişkim olmadı. Ne olur bana edin.

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum çok şamatacı, çok bilmiş, her şeyi sulandıran bir gençsin. Yani sana güvenemiyorlar. Kaçmayıp da ne yapsınlar? Kendini geliştir. Ruhunu ve bilgilerini zenginleştir. Bu durumda da kızlardan kurtulamazsan mail atıp dert yanma!

Nişanlımdan şüphe ediyorum

24 yaşındayım ve nişanlım var. Bir ay sonra evleneceğiz. Birkaç gün önce ilişkiye girdik. Kanama olmadı. Benden önce erkek arkadaşı varmış. Ben nişanlımdan şüpheleniyorum. Esnek” dedi ama inanmadım. Delireceğim, ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, delirmek üzeresin amma bu kızla yatmadan önce hesabını, kitabını iyi yaptın mı? Gittiği kadar gider dediysen asıl o zaman delirecektin. Ya da şimdi delirirsen ben sana deli raporu vereceğim. Siz kızlarla istediğiniz gibi oynayın. Sonra çocukların gözünü oyun olur mu? Ben sana sezgilerime güvenerek cevap veriyorum: Esnekti.

İlişkiyi isteyip istemediğini nasıl anlarım?

16 yaşındayım. Hiçbir kızla ilişkim olmadı. Böyle bir deneyimi yaşamak istiyorum ama kızın isteyip istemediğini nasıl öğreneceğim?

CEVAP

Sevgili okurum, büyüdüğün zaman öğreneceksin. 18 yaşında alfabeden başlayacaksın. Sanırım 20 yaşına kadar bu işin teorik ustası olacaksın. Geri kalan 50-60 yılı da en iyi şekilde kullanacaksın. Acelen ne be!..

Erken boşalıyorum

Benim erken boşalma sorunum var, ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, tedavi olman gerekiyor. Yalnız evlilik koşullarını arıyoruz. Bir partnerle 3-5 ay birlikte olma gereğini istiyoruz.

Canı acıyacak diye kaçıyor

Kız arkadaşımla 3 aydır birlikteyiz ve evlenmek istiyoruz. Ama kız çok korkuyor. “Acır mı?” diye sordu. “Acır” dedim. “O zaman birlikte olmayacağız” dedi. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiyi şimdilik unutun. Zaten başlasanız da devamını getiremeyeceksiniz. Kız kasılacak. Bacaklarını kapatacak. Hem onun hem senin sinirlerin bozulacak. İlişkileriniz böyle duygusal gidebildiği kadar gitsin. Çözüm reçetenizi zaman versin.

Kızları tatmin edemiyorum

28 yaşındayım ve penisim 11 santim. 1.70 boyundayım ve 90 kiloyum. İlişkiye girdiğimi kişiyi penis boyum yüzünden tatmin edemiyorum. Bana bir öneriniz var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, 6 ayda 20 kilo ver. Sonra beni yeniden ara. İşte önerim.

Gebe kalmış olabilir mi?

Sevgilimle sevişirken cinsel organına boşaldım. Kız arkadaşımın hamile kalma olasılığı var mı? Bir süredir kahverengi bir akıntı başladı. Acaba neden?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile falan değil. Siz durmadan yaramazlıkları yapın, sonra telaşa kapılın. Gelip benim kapımı çalın. Fazla azmayın. Ailenizle, okulunuzla aranızı bozmayın. Kuyunuzu da kazmayın.

Kızlık zarım yırtılmış mıdır?

17 yaşında kızım. Bir hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Benden kan geldi. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır?

CEVAP

Büyük bir olasılıkla yırtılmıştır yavrum. O kan, gökten yağmur gibi oraya damlamadı. Ama yine de ufak bir ihtimal zedelenme olabilir. Eğer evlilik için bu soruyu soruyorsan evlendiğinde de kanama şansın olabilir. Hadi hayırlısı.

Evlenince geçer mi?

Kız arkadaşımla 9 aydır çıkıyoruz. Gecede 10 kez birlikte oluyoruz, üstelik uzun da sürüyor. Acaba bu doyumsuzluğumuz evlendikten sonra biter mi?

CEVAP

Değerli okurum, ömür biter, yol bitmez. Ayrıca değerli ozanımızın dediği gibi ‘Ben bu yolda ömrünü harcadım, bu yollar tükenmedi’ sözlerini de unutmayalım. Ben düşündüm ki hele bir evlen bakalım. İlk 10 yılda ortam engelleri, aile içi dengeleri ve de çocuk velvelesinden zaten bir düzen kurulacak. İlişkinizin frenine de basılacak. İkinci 10 yılda yoluna ufak tefek taşlar takılacak. Davetkar bakışlar, lepiska saçlar gözünden kaçmayacak. Geceleri bunlar da aklından çıkmayacak. 3’üncü 10 yılda iki ihtimal var. Biri, senin bu ilişkilerin ve yolun görev gereği, ayıp olmasın diye devam edecek. Ya da bu yol 2 ya da 3’e ayrılacak. Al işte öğrendin değerli okurum. Şimdi ne mi yapacaksın? Acaba doğru mu diye bu yazıyı 30 yıl saklayacaksın. Ve 30 yılın sonunda kesin karara o zaman varacaksın.

Çivi çiviyi söker dedim

Sevgilimden ayrılalı 3 ay oluyor. Onu unutamadım. Çivi çiviyi söker diye düşündüm ve 2 ayda 5 kadınla oldum. İlişkiden sonra kadından soğunuyorum. Gözüme uyku girmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, çiviyi çiviye söktüreceğine, vicdanını rahatlatmak için ilgini kadınlar üzerine döktüreceğine dön sevgiline, diz çök önüne. “Vallahi suçum yok. Seni unutmak için 2 ayda 5 kadınla deneme ve test yaptım. Ama seni unutamadım, sensiz yapamadım” de. Kız ayağının ucuyla hafiften iterek seni ayağa kaldırırken çantayı kafana indirecek!!! Kim bilir yüzüne ne yapacak? Ve ekleyecek “Unutmak için 2 ayda 5 kadın ha. Ya ayrılık 3 yıl sürseydi ne olacaktı? (Hesabını ben yaptım, 90 kadın) Hadi bakalım oyun kurmak için oyun bozalım” diyecek ve seni tümüyle beyninden silecek.

Karım yorulmak bilmiyor

27 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Karımla her gece ilişkiye giriyoruz. Ben yorulduğunu söylüyorum ama karım hep devam etmek istiyor. Bu yüzden de tartışıyoruz. Ne yapacağız, evliliğimiz sarsıntıda.

CEVAP

Değerli okurum, senin hatunun ateşi yükselmiş, bacayı değil, evliliğin saçağını bile sarmış. Duymayanlara duyurulur, hayal edenlere ders alınacak olay diye sunulur. Her şey dengi dengine olursa, davulun sesi bile hoş gelir insana. Ve davulun derisi patlamaz. Ben senden yanayım, haklısın. Bir ilişkiyi kısa sürede bitiriyorsan, kadının da hakkını ver Hakkı diyeceğim. Eğer kadının ateşi yine sönmüyorsa, 1-2 çocuk doğursun, boşta kalmayıp işten güçten de yorulsun. Senin istesen de o kaçacak. İleride bu işin anısı “Neydi o günler?” diye belleğinizde kalacak. Haydi bakalım, kolay gelsin. Yine de kadının jinekolojik muayeneden geçsin.

Günün sözü

Tren normal rayından sapmışsa bu makasçının uyumasındandır. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder