Türkiye (Son Dakika) Şüphe ettiği için boğazını kesti

Şüphe ettiği için boğazını kesti

Paylaş
Şüphe ettiği için boğazını kesti

Antalya'da kahveci 39 yaşındaki Mehmet İncir, kendisini aldattığından şüphelendiği sevgilisi 33 yaşındaki Nülgün Çay'ı boğazını bıçakla keserek öldürdü

Olay geceyarısı saat 01.00 sıralarında merkez Aksu İlçesi Çalkaya Mahallesi 106 Sokak’ta bulunan iki katlı evde meydana geldi. 155 Polis İmdat hattını arayanlar, iki katlı evde kavga olduğunu söyleyerek ihbarda bulundu.

Kısa sürede olay yerine giden polis, yarı açık kapıdan girdiğinde, yatak odasında kanlar içerisinde yatan Nülgün Çay’ı buldu. Polis kadının hala yaşadığını görünce, sağlık ekiplerini çağırdı.

Eve gelen 112 Acil Yardım ekipleri, ağır yaralı kadını ambulansla Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Boğazı kesildiği belirlenen Çay, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

SAKLANDIĞI ODUNLUKTA YAKALANDI

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayetin ardından yaptığı çalışmada, ihbarcı vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlar, kavga seslerinin kesilmesinin ardından kadının 1 yıldır birlikte yaşadığı Mehmet İncir’in koşarak evden kaçtığını gördüklerini söyledi.

Polis yaptığı çalışmada, Mehmet İncir’i sabaha karşı ağabeyinin evinin odunluğunda saklandığı yerde yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

"ALDATTIĞINDAN ŞÜPHELENİYORDUM"

Burada polise ifade veren İncir, "Ben kahvehane işletiyorum. Nülgün ile 1 yıl önce bir barda garsonluk yaparken tanıştık. Birlikte olmaya başlayınca benim evime taşındı ve işi bıraktı.

Bazen evden ayrılıp birkaç gün geri dönmüyor ve telefonlarını açmıyordu. Geçen gün Kayseri’ye gittiğini söyleyerek evden ayrıldı. Ancak dün akşam İstanbul’dan geldiğini öğrendim. Ben bir barda alkol alıyordum.

Eve gittim ve bana yalan söylediği için tartışmaya başladık. Beni aldattığından şüpheleniyordum. Tartışma büyüyünce tokat attım, o da bana vurdu. Sonra bana bıçak çekti. Ben de bıçağı elinden alıp öldürdüm" diye konuştu.

Mehmet İncir, ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek. Nülgün Çay’ın cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Soner KOCAER/DHA

Haberin Devamı